ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

@YigitE oha kitap çıkar sen :smile: :+1:

Yazar olacak adam :grin:

Kendimden geçtim okurken. O kadar ki geri dönüş yapmayı bile unuttum :smile:
Oyunu uzun zamandır oynuyor olmamız ve artık monotonlaşması, oynarken sıkması, yeni modlar arayışına gitmemiz falan derken aslında oyunu zevkli kılacak bir yöntem. Biyere yazılmasada oynarken kafada bi hikaye kurgulayarak oynamak, oyundan tekrar zevk almayı sağlıyoor, keyif veriyor insana.

1 Beğeni

Güzel hikaye olmuş :slight_smile: Burası iyi oldu böyle hikayeler için. Benim de şahsen içimde var :smile: SCS forumda konum var orada yazmak istiyordum ama pek dil yetmiyordu :smiley: Neyse artık burada deneriz :blush:

1 Beğeni

Geri dönüşler için teşekkürler :smiley: sizlerinde güzel seferlerinizi bekliyoruz :smiley:

1 Beğeni

Mp’da başkasının farlarını görmeye başladığımız sıralar tabi, o sıralar nasıl heyecanlıyız. Velhasılıkelam başka da bi anısı yok fotoğrafın.

5 Beğeni

World of Trucks etkinlik seferlerine devam ediyorum. Eski haritada sefer atmak işkence… Keşke American Truck Simulator’da olsa diyeceğim ama mevzu Avrupa’ya özel tasarlanmış. En kısa zamanda ATS için benzer bir etkinlik istiyoruz.

2 Beğeni

Cidden ATS de böyle bir etkinlik olmalı. Çok pasif kalıyor bu konuda belki DLC ile beraber bir şeyler olur…

1 Beğeni

Bence her gelen eklentide bi etkinlik yapılmalı

Devamını Beklerim, Güzel Olmuş. :slight_smile: @CreedTR

V3 değilmi ?

Teşekkür ederim. @YigitE nin hikayeleri kadar olmasa bişeyler üretmeye çalışıyorum. Devamı gelicek inşallah :blush:

Tarih: 2 Mayıs 2014, ETS 2 için Multiplayer modunun Alpha sürümü yayımlandıktan 1 gün sonra…
O zamanlar chat yok, oyuncu tagları yok, Collision yok… Şirketlere yük almaya girerken sıra bekliyorduk o zaman çekmiştim :slight_smile:
Link: Steam Community :: Screenshot :: ETS 2 Multiplayer alpha released!

5 Beğeni

Hey gidi günler :grin:

Estağfurullah efendim :smiley: Sizinki de güzel

Tamam tamam benimkiler güzel :joy:

Yükü bıraktım. Fotoğraflar hazır yazısı da kafamda :smiley: Ara sıra böyle yazmak iyi geliyor. Yazayım yazayım :smiley:

Yaz gelsin :grin:

Drone ile dünya yi gezmeye devam ediyorum .
Dünyanın 1 numaralı kenti ıstanbuldayim bu sefer.
Avrupa ile asyayı bağlayan köprüden geçmişken drone ile görüntüledim.

1 Beğeni

Bir gün arabayı kaçırdım eve gelince dayak yedim tabi…

Imgur

2 Beğeni