ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Gercek hayattan biliyorum , tamam tamam itiraf ediyorum :joy: 100 liralik doldurdugum dogru :joy:

2 Beğeni

Benim de dişimden tırnağımdan arttırıp biriktirdiğim, üstünü krediyle tamamlayarak aldığım tırıma haciz gelmişti. Hem de son işimi yapıp gelen parayla kredinin son taksitini yatıracağım sıra. :pensive: (sonra çektim en yüsek krediyi çektim altıma tırımı son modifiye :joy: büyümüye başladaım. Büyüdüm… büyüdüm…)

1 Beğeni

oha haciz olayı mı var?

Elindeki her şey gidiyor

1 Beğeni

tabi la :joy: bütçem - deydi işi de taksiti kesmeden yetiştiremedim. işi bitirdiğim anda , ana menüye geldiğimde “Aracınıza haciz gelmiştir” gibi bişey yazdı şok oldum ben :joy:

1 Beğeni

İlk başta bende yedim haciz bi renom vardı premium ilk tırım plakası hatta 31-XNX-1 di onu kaptırdık gavurgidilere ona ithafen WOT ta plakam 31-XNX-1 yaptım :smiley:

1 Beğeni

Londranın merkezindeki bi galeriye araba siparişi var acil öyle olunca şirkette bana yönlendirdi KLS VİP :joy:

3 Beğeni

Bir müddet şoförlüğü bırakmaya karar verdim, bu aralar drone ile fotoğraf ve videolar cekiyorum böylelikle hala gezmeye devam etmiş oluyorum .

Bu resimdede az kalsın tır altında kalıyordum.

4 Beğeni

@Baby :rofl:

1 Beğeni

+1 rep @Baby :rofl:

1 Beğeni

Yükleme taym :grin:

7 Beğeni

Yapıştır Azizim! :smiley:

1 Beğeni

Garcia Turizm olarak düzenlediğimiz Büyük Avrupa Turu’nn ilk etabı olan Köln - Linz seferi için aracımız Kölk Uluslar Arası Otobüs Terminali’ndeki yerini aldı.

Yolcularını yolıp yola koyuldu.
Yolculuk esnasından kareler…

Büyük Avrupa Turu kapsamındaki ilk durağımız olan Linz’a ulaştık. Yolcularımızı şehrin 5 yıldızlı oteline yerleştirdik.

3 Beğeni

Stockholm’e Jet Yaparken Çekmiştim. Fotoğrafta da Jetleri Görebilirsiniz :smiley:

4 Beğeni

Polonya’daki kısa mesafeli teslimatları bitirdikten sonra kendime kârlı (hem karlı hem kârlı) bir iş arıyordum. Yükü bulduğum komisyoncu İzlanda tarafında ücreti iyi olan bir iş olduğunu söyledi. Gidip detayları öğrenince neden bu kadar iyi bir fiyat verildiği şüphe çektiği için sormadan duramadım. O taraflarda yılın bu zamanı bile kar olduğu için yollar kötüymüş ve hiç bir baba yiğit gitmiyormuş. Dedim dorse ne tarafta kurban. Hemen gösterdi , dorseyi sırtladıktan sonra limana geldik…

Doğrusunu söylemek gerekirse yollar cidden kötüydü fakat araca , lastiklere ve kendime güvendiğim için sorun yoktu. Uzun bir mesafe yol aldıktan sonra park alanına çekip İzlanda’nın soğunda sıcak bir çay içtikten sonra dağları arkamıza alıp yolumuza devam ettik…

Gün batışı yaklaştığında hava iyice soğumuş gök yüzü mükemmel bir hal almıştı. İzlemeye doyamayarak kalan yolumuzu bitirmek için gaz basmaya başladık…

Karda 100le gitmek delilik olsa gerek ama ben zaten deliyim :smiley: Yolda denemeyiniz!

650kmlik yolumuz kaldığını fark edince artık dinlenmek için yeteri kadar yol geldiğimi anladım ve şans eseri yol kenarında bir hotel buldum. Aracı başka bir scanianın yanına alarak içindeki yabancı ile sohbet ettik. Buraların eski şoförüymüş. Biraz yol bilgisi aldıktan sonra saati kontrol ettim. Uyku zamanıydı…

DEVAM EDECEK…

5 Beğeni

O babaYİĞİT sen mısın ? :joy:

Sence :smiley:

1 Beğeni

@YigitE hikayeye bayıldım :smiley: kesinlikle devamı gelmeli :smiley:

1 Beğeni

CreedTR buna katılmakta :joy:

Şimdilik kesmediyse buradan devam edebilirsiniz :smiley:

https://www.simulasyonturk.com/forum/konu/lord-trans-yigite-sefer-1-2-3.9685/

http://simulasyonturk.com/forum/konu/lord-trans-yigite-sefer-4-5-6.9809/

Eski kitap yazarı YiğitE :smiley: Bu arada yorum için teşekkür ederim devamı gelecek

2 Beğeni