ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Bu mesajını beğendim . Malum günlük beğenme sayıma ulaşmışım yine :joy:
Bundan sonra sınıra ulaşınca tek tek yazacam @HasanOfke :joy:

:joy​:joy:joy::joy: bu mesajına hunharca gülüyorum bende :joy:

GOSB(Geneve Organize Sanyi Bölgesi) den aracımızı yükledik, Dijon merkez hurdalığına kısa bir sefer atıcaz.

1 Beğeni

Vakti Bitmek Üzere Bir İşi Almaya Giderken Hız Sınırlarını Aştık. :smiley:

4 Beğeni

Güzel kare :blush:
-Tavsiye; hız efektini tekerleklere aktarmak için “Radyal Bulanıklık” ı kullanırsan daha gerekçi olur. :wink:

1 Beğeni

Çok Çok Teşekkürler; Yeni Bir SS Aldığımda Deneyeceğim. :slight_smile:

2 Beğeni
  1. Geleneksel Otoban Yarışlarına hoşgeldiniz. Bugünki sıralama turundan bir kare…(Ortdaki ben :joy: )
1 Beğeni

Reno lar seni halt ediyor :joy:

1 Beğeni

Önce iki şeritli yolda Solda görünen tırın arkasında kaldım. İleride sağa sapak vardı ve onu sollamak için sola çıkarken o da benimle beraber anlamsızca sola çıktı ve sol kulvarı bırakmadı :joy:

Bence bu bildiğin at yarışı :joy:

2 Beğeni

Kış 2015’den Kalan Bir Fotoğrafım…
O Zamanlar Anadolu Haritası Vardı Ne Haritaydı Yahu O Zamanlar Rüya Gibi Gelirdi Bize…
Antalya-Alanya Karayolunun Viraj ve Yokuş Dolu Yollarından Bir Anım…
Şimdi Bakıyorum da, Gökyüzü Kalitesi 1.8.2.5 Sürümünde Hiç de Fena Değilmiş. :slight_smile:

4 Beğeni

Tam geldik gemiye binicez el kol yaptı dedim hayırdır? Meğerse tanıdıkmış oturduk çay içtik Tırıda ortada bıraktık ama neyse

5 Beğeni

Tırın kırmızı tonu hoşuma gitti .

1 Beğeni

Lojistiğin özel tırlarından olur kendileri diğerleri 460hp iken bu araçlar kromjant lüks iç döşeme ve +500 hp üzeridir…

1 Beğeni

Vay canına… kesssskke benim olsa :joy:

2 Beğeni

Singledaki profilim el emeği göz nurum :joy: Oyunu ilk aldığımdan beridir hiç silmeden bozmadan etmeden oynadım herşey alın teri olunca böyle oluyo gidip tüm tırları 750 beygür alamıyoruz :smiley: ( Alırım da gerek yok çok yakıyor :smiley: )

1 Beğeni

Demi ne gerek var mazotcular kazanacağına para cebinde kalsın :joy:

2 Beğeni

Aynen öyle zaten ben bugüne kadar hiç dolu depo gitmedim tüm tırlarımı kullanırım yaklaşık 10 sefer attıktan sonra tır değişirim dolu depo alırım garajdan mazot bitene kadar kullanırım sonra gideceğim yola göre doldururum tekrar bazen girip 100€ filan alıp çıkmışlığım bile vardır daha gerçekci oluyor bence diyorum pompacıya kaptan 100 lira tısla :smiley:

2 Beğeni

O işi ben bilmem … ben genellikle full le dediğim için :joy:

2 Beğeni

Bi denemelisin bence :smiley: Ufak ama güzel bi detay bana göre tabi…

1 Beğeni