ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Aynen, yükü Blagnac’tan almıştım. 100km’lik mesafeye göre baya çok verdiler.

2 Beğeni

100000 Km devirdik İskandinavya yolların da 20170820135444_1

5 Beğeni

Son taşıdığımız yükten sonra hemen tırımıza yeni aksesuarları takıp yollara koyulduk.

2 Beğeni

Simülaston Parkı kurulmuş, haberini alınca düştüm yollara :sweat_smile:

4 Beğeni

Belli :joy: birinci resimde nerdeyse takla atacaksın :joy:

2 Beğeni

Allah’a şükür kazasız belasız geldim :grin:

2 Beğeni

Ahh ahh… Eskiler demişken, tarih 5 Mart 2015 yer worldoftruckstr.com/Günün ETS 2 Fotoğrafı.
Evet o zamanlar şimdiki gibi böyle rahatça SS paylaşabildiğimiz yerler yoktu. @HasanOfke beye e-mail atardık o da en güzellerini seçip blogda paylaşırdı.Bu kareler de benim ilk ve tek seçilmiş screenshotslarım;

(tabi yine o zamanlar bizde fotoşok motoşok yok herşey doğal :smiley: )
https://www.worldoftruckstr.com/gunun-ets-2-fotografi-5-mart-2015/

4 Beğeni

Güneşten manzarayı göremiyorum :joy:

2 Beğeni

O zamanlar başkaydı tekrar aynı şeyi yapmak gerek. Ama önce burayı adam edelim. Değer verenlerin anlayanların gelmesi lazım. Çoluk çocuk feci şekilde rahatsız ediyor.

5 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum +1

2 Beğeni

O zamanlar Manş’ta çol iklimi hakimdi çok fena güneş vardı :smile: (söylemyi unutmuşum, Manş tüneli çıkışı ama hangi taraftı hatırlamıyom :smiley: )

Haklısın da abi artık bir nesil gidiyor yeni bir nesil yetişiyor

1 Beğeni

Rahatsızlık konusunda sonuna kadar katılıyorum.Evet yeni bir nesil yetişiyor ama nasıl bir nesil yetişiyor ona da bakmak lazım!!! Saygı ve sevgiden uzak,oturduğu bilgisayarın başından dünyaya hükmettiğini sanan bir nesil.İnşallah ilerleyen yaşlarında akılları başlarına gelir.Umuyor ve diliyorum ki gelecekleri parlak olsun.Hem kendileri için hem de ülkemiz için…

3 Beğeni
  1. yıl önce bu ayda TR skin paketi DLC 'sini hayal ederken :smile:
3 Beğeni

Hey gidi günler hey dedirten videolardan :smile:

Yıl 1975
Nerdeeennnn nereye :smile:

1 Beğeni

Korsan oynadığım gunle r aklıma geldi . Allah affetsin :worried: :smile:

Ne oynardık ama ya… Allah taksiratımızı affetsin :pray:

1 Beğeni

:pray:
Bu emoji hala ne olduğunu anlamadığım emojilerden :joy:
Kimisi dua etmeyi sembolize ediyor diyor kimide 2 kişinin birbirine çak demesiyle oluşan görüntü diyor :joy:

1 Beğeni

:joy: :joy: aynen ama hayal gücüne bırak insan silueti ellerin arkasındaysa dua eden, yanlarda iki taneyse çak işareti olur :joy::joy: