Aynen, yükü Blagnac’tan almıştım. 100km’lik mesafeye göre baya çok verdiler.
Belli birinci resimde nerdeyse takla atacaksın
Allah’a şükür kazasız belasız geldim
Ahh ahh… Eskiler demişken, tarih 5 Mart 2015 yer worldoftruckstr.com/Günün ETS 2 Fotoğrafı.
Evet o zamanlar şimdiki gibi böyle rahatça SS paylaşabildiğimiz yerler yoktu. @HasanOfke beye e-mail atardık o da en güzellerini seçip blogda paylaşırdı.Bu kareler de benim ilk ve tek seçilmiş screenshotslarım;
(tabi yine o zamanlar bizde fotoşok motoşok yok herşey doğal )
https://www.worldoftruckstr.com/gunun-ets-2-fotografi-5-mart-2015/
Güneşten manzarayı göremiyorum
O zamanlar başkaydı tekrar aynı şeyi yapmak gerek. Ama önce burayı adam edelim. Değer verenlerin anlayanların gelmesi lazım. Çoluk çocuk feci şekilde rahatsız ediyor.
Kesinlikle katılıyorum +1
O zamanlar Manş’ta çol iklimi hakimdi çok fena güneş vardı (söylemyi unutmuşum, Manş tüneli çıkışı ama hangi taraftı hatırlamıyom )
Haklısın da abi artık bir nesil gidiyor yeni bir nesil yetişiyor
Rahatsızlık konusunda sonuna kadar katılıyorum.Evet yeni bir nesil yetişiyor ama nasıl bir nesil yetişiyor ona da bakmak lazım!!! Saygı ve sevgiden uzak,oturduğu bilgisayarın başından dünyaya hükmettiğini sanan bir nesil.İnşallah ilerleyen yaşlarında akılları başlarına gelir.Umuyor ve diliyorum ki gelecekleri parlak olsun.Hem kendileri için hem de ülkemiz için…
Hey gidi günler hey dedirten videolardan
Ne oynardık ama ya… Allah taksiratımızı affetsin
Bu emoji hala ne olduğunu anlamadığım emojilerden
Kimisi dua etmeyi sembolize ediyor diyor kimide 2 kişinin birbirine çak demesiyle oluşan görüntü diyor
aynen ama hayal gücüne bırak insan silueti ellerin arkasındaysa dua eden, yanlarda iki taneyse çak işareti olur