ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

2 günün 1/3’ine yakınında yolculuk yapmışsın bu bile çılgınlık :smiley:

2 Beğeni

Aracımızı aldık.Allah izin verirse İlk sefere çıkıyoruz :smiley:
Logo&Kuşak : Simulasyon Bus

6 Beğeni

Kendimi bir an icin gta 5 rp sayfasinda sandim

3 Beğeni

Gta 5 almayi dusunursen voidu yu takip et ben oradan zamaninda steam da 160 kusur iken voidu dan 49 tl ye aldim

2 Beğeni

Unutmadık !

9 Beğeni

45dk mola

!

14 Beğeni

…Scania Streamline R730 V8 ile etkinliğe hazırız…

…Küçük modifikasyon değişiklikleriyle yola devam…

…Scandinavia ülkesinde Bergen-Stavanger güzergahı ile son teslimattan bir fotoğraf…

16 Beğeni

Karlı bir Avustralya sabahından merhaba.Park yerleri dolduğu için kenara park etmiştim.Tır ilk marşta çalışmadı.2.kez denedim yine bana mısın demedi.3.kez deneyince zar zor çalıştırdım.Cold Start dedikleri bu olsa gerek.Motorun biraz ısınmasını bekledim.Ben uyurken yükümü yüklemişlerdi.Derhal yola çıktım.Bu yol da tehlkeli güzergahlardan geçiyordu.Bundan sonraki seferler güvenli yollarda geçecekti ama tehlikeli yoldan gitmişim gibi para alacaktım.Çünkü dünkü gittiğim tehlikeli yollara rağmen yüke çizik bile vermeden yükü teslim etmiştim.Düştüm yollara…

Biraz ilerledikten sonra karlar çekilmeye başladı… Yokuş aşağı inmeye başladım.Bu yollarda retarder çekmeye cesaret edemediğim için frenle yavaşladım.Fren bile zor tutuyordu.Ayrıca indiğimde gelen balata kokusu da canımı sıkmıştı. Evet yol insanların hayatını hiçe sayan insanların yaptığı dandik bir köprüden geçiyordu.Geçerken köprünün tahtalarının gıcırdama sesi dolaylı olarak her an yıkılabilirim diyordu. Yollar burda bozulmuştu.Yavaş yavaş geçtim ama yokuş olduğu için tır biraz zorlandı. Yokuşu çıktım.Ama şimdi beni sürpriz bekliyordu. Evet önceki geçtiğim çürük köprünün daha büyük ve yüksek hali.Tırdan inip sağlamlığını kontrol ettim.Tahta biraz gıcırdıyordu ama bu daha sağlam gibiydi.Geçtim. Uçurumlu yollar yerini düz yollara bırakmıştı. Bol ağaçlı orman yollarına gelmiştim.Tam kafa dinlemelik. Ormandan ayrılırken şelale manzarası gördüm.Manzaralıydı fakat o kadar da tehlikeliydi. Yine o köprülerden birine gelmiştim.Tahtalar çıtırdasa bile köprüler sağlamdır diye düşündüm.Bizim geçmemiz için koyduklarına göre geçmekte sıkıntı yoktur diye düşünüp geçtim.Ama yine de konsantre olmaktan manzarayı izleyemedim. Yine ormanlara girdim karnım da acıkmıştı sağa çekip ormanı dinleyerek karnımı bir güzel doyurdum. Yine kayalık düzlüklere gelmiştim.Göl manzarası eşliğinde yol düz olduğu için biraz gaza yüklendim. Yine ormanlara girdim ama yol bozuktu.Tırı baya zorladım ancak çıkabildi.Yoksa tır çamura saplanacaktı.Tırı çıkartıp biraz ilerledikten sonra tır nedense stop etti.Çalıştırdım yine ama neden stop etti çözebilmiş değilim.Devam ettim. Evet köylerden geçiyoruz.Yükü götüreceğimiz yere yaklaştık. Biz karnımızı ormanda doyurmuştuk ama tırın da karnını doyurmamız gerekti. Yükü sağ salim teslim ettim. Bugünlük bu kadar dostlarım en yakın sürede tekrar görüşmek üzere…

13 Beğeni

16 Beğeni

Kanki promods a yeni basladim en zevkli yollari neresi gerci suana kadar gittigim her yer guzeldi ama isi bir pirine sorayim dedim

2 Beğeni

Goodyear etkinliğinin ilk 5 işini yaptığımız Scania R420 aracımız… :wink:

9 Beğeni

S 500 airlines :airplane:

16 Beğeni

Torshavn’da süper şehiriçi yollar var kaldırım taşından ve dar iç kameradan bir yere çarpmadan aynaya bakarak dönmeye çalışmak zevkli

1 Beğeni

#tbt :dizzy:

12 Beğeni

Easy 10/10

22 Beğeni

Izlanda yolları ingiltere yolları Iskandinavyanin en üst kısmından başlayarak gelmek kısaca çok iyi haritanın her yeri

3 Beğeni

Macaristan GP için piste doğru tam gaz devam.

12 Beğeni

Modun linki varsa atabilirmisin ?

Resimdeki araç filomuzdaki ilk gelen araçlardan .Yaklaşık olarak 3 yıl geçti artık bir (uzun periyot) bakımı hak ediyor Gözle görülür olarak aracın boyaması eski :grin: Bugün MAPAR ’ a aracı teslim edeceğiz. Şimdiden Mutlu Haftasonları Dilerim …

6 Beğeni

Toplam 2.200 km yol, 90 km/h sabit hız ile 1000 km’ yi geride bırakınca haliyle sağa çekip dinlenelim dedik.

7 Beğeni