Bana dediysen.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1817788291
Ford F-Max ile de bir kaç etkinlik teslimatı yapalım.Etkinliği bekleyen topluluğa bir faydamız olsun. Toplamda 3 aracımızla 18 adet teslimat gerçekleştirmiş olduk.
Dostum yeni Scania da V8 paintjob olmuyor bende sen nasıl yaptın.
Dün @Huseyin59 kardeşimle İtalya dolaylarındaydık.Bu esnada aldığımız bir kaç görseli sizlerle paylaşalım.
Daha sonradan aramıza katılan Akabe rumuzlu arkadaşımıza da bizle uyumlu yol aldığı için tekrar teşekkür edelim.
GoodYear eventi bitti. rotarlı olarak yükleyeyim şuraya. harika bir boya paketi. ama keşke o GoodYear trelyer i taşırken kendi trelyerimizi yani işte içinde lastik taşısak. farklı ürünler taşımasak. harika olurdu bunlar. herkeze hayırlı işler tekere daş değmesin
Aracımızı Mapar Bursa’dan aldık servis gayet hızlı bakımları yaptırdıktan sonra apar topar yola çıktık .Şirket geleneği 5 yılını dolduran araçlar artık filodan ayrılacak . Hazır Mapar’a gitmiş iken MAN TopUsed uygulaması ile 45 adet MAN TGX E6 18.640 “PerformanceLine” ile değiştirme kararı aldık. Araçlar 2020 'nin ilk çeyreğinde filomuza eklenecek .
Cargo: Truck Tyres
Origin: Calais (France)
Destination: Nantes (France)
Sender: Stokes
Recipient: Wilnet Transport
Distance: 700 km
Mass: 13 t
Taken: August 3, 2019 at 2:06 PM
Completed
August 3, 2019 at 3:33 PM
Şahane bir seferdi. DAF gerisi LAF teşekkürler
Tekere daş değmeğeee yan lastikler yannn
Evet. aracımızı garajımıza çektik. Oturduk. Çay çorba muhabbet mangal semaver cigara püfür püfür ve künefe…
selamlar onur. 25 sene ekmeğini yediğim grupaj servis dorsesi skinini benimle paylaşır mısın
Mudur ben arkadan ağır ağır geliyorum
Sıkıntı yok Yusuf abi bekleriz seni