ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Bana dediysen.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1817788291

Ford F-Max ile de bir kaç etkinlik teslimatı yapalım.Etkinliği bekleyen topluluğa bir faydamız olsun. :slight_smile: Toplamda 3 aracımızla 18 adet teslimat gerçekleştirmiş olduk. :wink:

9 Beğeni

Şirkete aldığımız yeni volvo ile ek işe çıktık. Borçları ödendikten sonra boya yenileyeceğiz.

8 Beğeni

Dostum yeni Scania da V8 paintjob olmuyor bende sen nasıl yaptın.

1 Beğeni

Etkinliği geç de olsa tamamladık :slight_smile:

6 Beğeni

Yolumuz Long

18 Beğeni

Dün @Huseyin59 kardeşimle İtalya dolaylarındaydık.Bu esnada aldığımız bir kaç görseli sizlerle paylaşalım. :wink:

Daha sonradan aramıza katılan Akabe rumuzlu arkadaşımıza da bizle uyumlu yol aldığı için tekrar teşekkür edelim. :wink:

8 Beğeni

Goodyear etkinliğini dün tamamladım.

8 Beğeni

GoodYear eventi bitti. rotarlı olarak yükleyeyim şuraya. harika bir boya paketi. ama keşke o GoodYear trelyer i taşırken kendi trelyerimizi yani işte içinde lastik taşısak. farklı ürünler taşımasak. harika olurdu bunlar. herkeze hayırlı işler tekere daş değmesin :slight_smile:

10 Beğeni

Aracımızı Mapar Bursa’dan aldık servis gayet hızlı bakımları yaptırdıktan sonra apar topar yola çıktık .Şirket geleneği 5 yılını dolduran araçlar artık filodan ayrılacak . Hazır Mapar’a gitmiş iken MAN TopUsed uygulaması ile 45 adet MAN TGX E6 18.640 “PerformanceLine” ile değiştirme kararı aldık. Araçlar 2020 'nin ilk çeyreğinde filomuza eklenecek .

12 Beğeni

Cargo: Truck Tyres
Origin: Calais (France)
Destination: Nantes (France)
Sender: Stokes
Recipient: Wilnet Transport
Distance: 700 km
Mass: 13 t
Taken: August 3, 2019 at 2:06 PM
Completed
August 3, 2019 at 3:33 PM

Şahane bir seferdi. DAF gerisi LAF teşekkürler :slight_smile:
Tekere daş değmeğeee yan lastikler yannn :slight_smile: :slight_smile:

Evet. aracımızı garajımıza çektik. Oturduk. Çay çorba muhabbet mangal semaver cigara püfür püfür ve künefe… :slight_smile: :slight_smile:

6 Beğeni

Elbet birgün🙏

9 Beğeni

Etkinliğin 2. günü 5-6 Saatlik uğraşlar sonucu 10 tane yükü teslim etmeyi başardık :slight_smile:

4 Beğeni

Promodsdan herkese selamlar;

9 Beğeni

Norway style R620 Euro 5

18 Beğeni

Resim pek net değil o yüzden kusura bakmayın.

8 Beğeni

selamlar onur. 25 sene ekmeğini yediğim grupaj servis dorsesi skinini benimle paylaşır mısın

2 Beğeni

BM Logistics için 3 adet Scania S620 aldık, Araçları Berlin, ana merkezimize götürüyoruz.

16 Beğeni

Mudur ben arkadan ağır ağır geliyorum

2 Beğeni

Sıkıntı yok Yusuf abi bekleriz seni :smiley:

2 Beğeni