ETS 2 Renault Trucks - T Range & T High: Evolution Güncellemesi [Ana Konu]

@HetriX finale çıkmışsın çok sevindim ama ben oyumu Kriistof’a verdim (umarım linç yemem) çünkü onu daha çok beğendim,üzgünüm.

2 Beğeni

Olsun hocam canınız sağolsun teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni

linç yicek birşey yok istiyen istediğine oy verir bunada kimsenin karışma hakkı yok :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Hayırlı olsun, inşallah sonuç belli :wink: @HetriX

7 Beğeni

Diğer finalistler arasında bir tek kriistof’u tanıyorum, internet üzerinde sipariş üzerine ücretli paintjob satıyor kendisi.

1 Beğeni

artık bu iş milli meseleye döndü çok kan akacak :rofl:

2 Beğeni

AA bile @HetriX hocamı haber yaptıysa akşama TRT ye çıkar :wink: :heart_eyes:

2 Beğeni

beyler bu iş iyice büyüdü belki biz de ünlü olabiliriz. :smile:

3 Beğeni

Valla @Muhammet234 hocam biz ünlü olmayız ama @HetriX hocam bana oraların fotoğraflarını atsın başka birşey istemem :rofl: , neyse @Muhammet234 hocam artık bakalım hayırlısıyla inşallah @HetriX hocamın boyası kazanır sonra Scs resmi mp’yi oyuna ekler önde @HetriX hocam ile hep beraber konvoy yaparız artık :truck: :truck: :truck: :rofl: :heart_eyes: :star_struck:

2 Beğeni

Hetrix denen arkadaşımızın Türk olduğunu öğrenmeden incelediğimde dahi 5 tasarım arasından en beğendiğim onunki olmuştu. Ivır zıvır işler için kullandığım 5-6 e posta ile oy verdim. Umarım kendisi kazanır

4 Beğeni

dostum senmi finalistsin enes bolat mı belli değil valla :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bence yalakalığına yapıyor hiç kimse bir boyamayı bu kadar büyütmez tamam İlk 5’e girilmiş ama fazla abartıyor ve sanki kendisi becermiş gibi anlatıyor :slightly_smiling_face:
Değişik bir durum :smile:

6 Beğeni

O kadar haklısın ki… Tamam bende sevindim Hetrix’in ilk 5 finalist arasında olmasına bende çok sevindim. Elimden geleni de yaptım. Ama bu kadar da abartılmaz ki.

Ben bu elemanın bir ara banlanan kişi olduğu düşüncesindeyim. Hani şu Hüseyin Ardacan mı gibi bir şeydi. Ama bu benim düşüncem tabii yanılıyor olabilirim de.

4 Beğeni

yazış tarzı direkt o kişi zaten bende kimse birşey demiyor diye ses çıkarmıyordum ama tekrar gına gelmeye başladı yok fotolar atarsınız lyondan bize, konvoylar o skinle vs vs suyu çıktı abartıldı iyice bence, eğer o banlanan kişiyse artık şu çocuksu abartı hareketlerden vazgeçmesini rica ediyorum rahatsız edici safhaya geldi bence artık :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

O değil biraz kendine çeki düzen verse cıvıklığı bıraksa bak yemin ediyorum sesimi çıkarmam. Biraz hal ve tavrını düzeltirsen zaten sana burda kimse karışmaz yani. Doğru değil mi Yunus Hocam ?

3 Beğeni

Konuyu burada uzatmayalım. Yanlış bir şey olursa gereken yapılır. :slight_smile:

4 Beğeni

inşallah düzelir ne diyelim hocam :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Oylama an itibariyle bitti. Umarım @HetriX kazanır. 8 Temmuz’a kadar bekleyemeyeceğiz :smiley:

32 Beğeni

Umarım… :slight_smile: 8 Temmuz’a kalmaz gibi ama bilemedim.

7 Beğeni

Tekrardan destek olan olmayan herkese teşekkür ederim :heart: Benim için inanılmaz bir deneyim oldu, hiç unutmayacağım sağolun :slightly_smiling_face:

40 Beğeni