@HetriX finale çıkmışsın çok sevindim ama ben oyumu Kriistof’a verdim (umarım linç yemem) çünkü onu daha çok beğendim,üzgünüm.
Olsun hocam canınız sağolsun teşekkürler ![]()
linç yicek birşey yok istiyen istediğine oy verir bunada kimsenin karışma hakkı yok ![]()
Hayırlı olsun, inşallah sonuç belli
@HetriX
Diğer finalistler arasında bir tek kriistof’u tanıyorum, internet üzerinde sipariş üzerine ücretli paintjob satıyor kendisi.
artık bu iş milli meseleye döndü çok kan akacak ![]()
AA bile @HetriX hocamı haber yaptıysa akşama TRT ye çıkar
![]()
beyler bu iş iyice büyüdü belki biz de ünlü olabiliriz. ![]()
Valla @Muhammet234 hocam biz ünlü olmayız ama @HetriX hocam bana oraların fotoğraflarını atsın başka birşey istemem
, neyse @Muhammet234 hocam artık bakalım hayırlısıyla inşallah @HetriX hocamın boyası kazanır sonra Scs resmi mp’yi oyuna ekler önde @HetriX hocam ile hep beraber konvoy yaparız artık
![]()
Hetrix denen arkadaşımızın Türk olduğunu öğrenmeden incelediğimde dahi 5 tasarım arasından en beğendiğim onunki olmuştu. Ivır zıvır işler için kullandığım 5-6 e posta ile oy verdim. Umarım kendisi kazanır
dostum senmi finalistsin enes bolat mı belli değil valla ![]()
Bence yalakalığına yapıyor hiç kimse bir boyamayı bu kadar büyütmez tamam İlk 5’e girilmiş ama fazla abartıyor ve sanki kendisi becermiş gibi anlatıyor ![]()
Değişik bir durum ![]()
O kadar haklısın ki… Tamam bende sevindim Hetrix’in ilk 5 finalist arasında olmasına bende çok sevindim. Elimden geleni de yaptım. Ama bu kadar da abartılmaz ki.
Ben bu elemanın bir ara banlanan kişi olduğu düşüncesindeyim. Hani şu Hüseyin Ardacan mı gibi bir şeydi. Ama bu benim düşüncem tabii yanılıyor olabilirim de.
yazış tarzı direkt o kişi zaten bende kimse birşey demiyor diye ses çıkarmıyordum ama tekrar gına gelmeye başladı yok fotolar atarsınız lyondan bize, konvoylar o skinle vs vs suyu çıktı abartıldı iyice bence, eğer o banlanan kişiyse artık şu çocuksu abartı hareketlerden vazgeçmesini rica ediyorum rahatsız edici safhaya geldi bence artık ![]()
O değil biraz kendine çeki düzen verse cıvıklığı bıraksa bak yemin ediyorum sesimi çıkarmam. Biraz hal ve tavrını düzeltirsen zaten sana burda kimse karışmaz yani. Doğru değil mi Yunus Hocam ?
Konuyu burada uzatmayalım. Yanlış bir şey olursa gereken yapılır. ![]()
inşallah düzelir ne diyelim hocam ![]()
Oylama an itibariyle bitti. Umarım @HetriX kazanır. 8 Temmuz’a kadar bekleyemeyeceğiz ![]()
Umarım…
8 Temmuz’a kalmaz gibi ama bilemedim.
Tekrardan destek olan olmayan herkese teşekkür ederim
Benim için inanılmaz bir deneyim oldu, hiç unutmayacağım sağolun ![]()