ETS 2 Renault Trucks - T Range & T High: Evolution Güncellemesi [Ana Konu]

Yarışmayı kazanan tasarım bu muymuş?

5 Beğeni

Oylama da yoktu bile :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

Yok finalist değildi, başvuranlar arasından finale kalamayanları paylaşıyorlar :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Ayrıca ilk cümlede oylamanın bittiği, kazananın belirlendiği yazıyor galiba. Hadi hayırlısı

2 Beğeni

Madem kazanan belli 8 Temmuz’a kadar neden bekletiyorlar?

Renault Trucks:
   Ancak sabırlı olmalısınız: 8 Temmuz’da tasarımı GERÇEK Renault Trucks T High Evolution’a uygulandığında onu ortaya çıkaracağız.

Böyle denmiş. Sırf araca uygulayıp öyle açıklamak insanları gereksiz yere bekletir sadece.

5 Beğeni

Bir şey soracağım neden 8 Temmuz ? Fransa’daki Fuar o tarihlerde mi yapılacak ?

2 Beğeni
6 Beğeni

Allah dedim bir an kazanamadık…
taa ki ‘‘finalin kapısından dönen tasarımlardan’’ yazısını okuyana kadar

3 Beğeni

Bunların içerisinde en iyi olan bana göre Birinci T Evo

İkinciye ısınamadım gözüme hoş gelmedi beğenmedim
Üçüncüde çok fazla kırmızı var sıkıcı yani :confused:
Dördüncü sanırım Türk arkadaşımızın tasarımı nazar boncukları falan gördüm çünkü yanlış görmediysem o da Türk+Çin işi olmuş pek beğenmedim ama yinede (edit:o değilmiş :smile:)
Son olarak Beşinciye de yorum yapmak istiyorum
Herhalde oyunun ismini görmemiş, maalesef oyun Miami Truck Simulator 2 değil Euro Truck Simulator 2 üzgünüm dostum :smiley:

Kısaca bunlardan en çok beğendiğim birinci tasarım oldu aslında o bile güzel değil ama araların da ki en iyi olan tasarım o, yinede hiçbiri finale giremezmiş girememişler de zaten :smile:

3 Beğeni

5.Resim Cyberpunk 2077’ye ilerleyen zamanlarda gelecek tır bu arada. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Birinci Türkmüş galiba

1 Beğeni

Pazar akşamı canlı yayında başlatılan Iberia DLC çekilişini kazananlar;

:small_blue_diamond:Deniz Buzta

:small_blue_diamond:Mehmet Durmuş

:small_blue_diamond:MegaTron Project(ulaşıldı)

:small_blue_diamond:Rex G. (ulaşıldı)

:small_blue_diamond:kerem ekinci

DM’den ulaşabilirsiniz.

1 Beğeni

Şevval’in tasarımı çok özgünmüş.

2 Beğeni

Şevval’in tasarımını ben de çok beğendim. Ayrıca Reynard ve Nikola’nınkini de çok beğendim fakat diğerlerine ısınamadım. :smiley:

Yine Türkler olarak farkımızı gösterdik. :tr:
Şevval Tuğba Kızıltaş’ın tasarımı :ok_hand:

3 Beğeni

Çaldığı yetmemiş bir de gönderinin altında insanlara teşekkür falan etmiş. :rofl: Hiç mi profesyonel biri azıcık oturup araştırmıyor aklım almıyor. Gerçi The Boss’u yeşile boyayıp göndereni bile örnek olarak paylaştılar artık şaşırmıyorum. :rofl:

9 Beğeni

Hayır işi bilmiyor desem öyle de değil grafikerim demiş site de kurmuş kendine kıyamam.
Neyse şimdi yanlış anlaşılmayalım hemen üzülüyorlar çünkü.

3 Beğeni

Olayın en sarsıcı yanı ‘‘finalin kapısından dönen tasarımlar’’ kısmı. Bir emek hırsızı belki de birinci olacaktı ve onlarca, yüzlerce insanın hakkını yiyip o ödüllerden faydalanacaktı. Nereden bakarsan bak güzel pr. Bilseydim gözlerim kan çanağı olana dek uğraşacağıma Alex Gamsu Jenkins’in tasarımlarından birini alır ben de yapıştırır gönderirdim. Hiç korkmamış 50k takipçisi olan grafikerin işini almış yapıştırmış valla bravo.

1 Beğeni

tmm bende grafik tasarım mezunuyum ve bende bazen zor, uğraştırıcı, zahmetli çizimleri hd olarak bulup işlerimde kullandığım oldu tabi ben yaptım ben çizdim demedim işimde kullandım derdim ama üşenmeden beğendiğim bir çizimi baka baka ve değiştirerek 1 haftada bitirdiğim çizim bile oldu sırf laf yemeyeyim diye hem çizince üstünde değişiklikde yapabiliyosun ilham gelmiyorsa beğendiğin şeyleri değiştirerek yaparsın yani ama eğer bu işlere yeniyse ve grafik tasarım yapılacaksa ilk adım ordan burdan bulduğun çizimleri bulup birleştirerek bir tasarım yapmak olur sanırım arkadaş yeni başlamış ben olsam o phoenix çizimini baştan ve değiştirerek çizerdim çünkü yarışmada o fotoyu bulunca yerin dibine girmek istemem şu an arkadaş yerin dibine giriyor

1 Beğeni

Kötüymüş olayı bildirdim. TR ile bir ilgisi yok bu görüntülerin genel merkezden seçilip paylaşılıyormuş. Seçilseydi asıl tantana o zaman başlayacaktı.
Bulduğun için tekrar sağol. :slight_smile: Buradan hiçbir şey kaçmıyor.

11 Beğeni