ETS 2 Renault Trucks - T Range & T High: Evolution Güncellemesi [Ana Konu]

beyler :smiley: yapmayın adamların sayfada isim koymaması bu yüzden :smiley:

7 Beğeni

@HetriX Bende ne varsa kullandım knk, umarım kazanırsın :smiley:

3 Beğeni

Umarım popülizm değil hak eden kazanır.

5 Beğeni

Uzun zaman oldu buralarda degildim yeni gordum cok sevindim tebrik ederim başarılarının devaminı dilerim…

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim sağolasın. Park’ta fotoğraflarınızı özledik hocam hoş geldiniz tekrardan :slight_smile:

2 Beğeni

Rica ederim ellerine saglik
Bende buralari cok ozledim hosbulduk:)))

2 Beğeni

Oyumuzu kullandık hadi hayırlısı :slight_smile:

1 Beğeni

Pazar akşamı 20:30’dan sonra @HetriX ile özel bir yayınımız olacak. Tasarım yarışmasını konuşacağız. Veeee 5 kişiye Iberia DLC hediye edilecek. :slight_smile:

*Renault Trucks Türkiye ile iş birliği içerisinde.

20 Beğeni

@HetriX hocam benim bin oyumda olsa hepsi sizindir :heart_eyes:
Ama ben maalesef 1 oy verebildim hocam :sleepy:

1 Beğeni

Valla @Burak34 ın finalinden sonra ben artık objektif bakamıyorum, bakmıyorum. Rakibi olacak herif son dakikaya kadar bot ata ata, hile yapa yapa imanımızı gevretti. Kendisi kabul etmese gidecekti şampiyonluk.
@HetriX de buraya kadar geldiyse bundan sonrasınıda fazlasıyla hakediyor :smiley:
8-10-20-50 ne gerekiyorsa artık. O kupa buraya gelecek :rofl:

15 Beğeni

@HetriX hocam bize oraların fotoğraflarını atsın başka bir şey istemem :blush: hocam valla bana müze ve fabrikanın fotoğrafları, videoları yeter hocam :wink:

1 Beğeni

@HetriX bol şans, oylarımızı kullandık…

2 Beğeni

Sadece Türkiyeden bir katılımcı olması dışında, tasarımı en iyi olan boya paketi bence de :slight_smile:

Tebrikler @HetriX

2 Beğeni

sosyal medya yarışmalarının kuralı en iyi değil en çok oy toplayan kazanıyor, rakip aday toplulukları da çoklu oy kullanıyordur, o yüzden oy vermeye devam edin.

2 Beğeni

Haberlere çıktık knk :smiley: @HetriX

13 Beğeni

Teşekkürler evet gördüm haberi bir çok sitede paylaştılar. :slight_smile:
Anadolu Ajansı da paylaştı.

15 Beğeni

Bence hem ATS hem de ETS 2 ile bundan sonra SCS yükselişe geçer :smiley: :lying_face:

Haydi 84 milyon göster gücünü @HetriX kardeşimiz için haydi Türkiye ! :tr: :tr: :tr:

3 Beğeni

Biz her zaman destek veririz teknolojiye haber’de yaparız yani bizim muhabir arkadaşlar hallediyor bu şleri

1 Beğeni

Finalistlere baktım da en iyisi bu gibi :smiley: