TR ye girmemelerinin sebebi SCS dir. Boşuna yapılacak yerlerle zaman kaybetmek istemezler diyelim.
Katılıyorum hocam. Promods asya ya ve afrikaya doğru yöneliyor son zamanlarda. ATS Tarafında da kanadayı bıraktılar sanırım.
SCS bence mapper olarak tr den 3-4 kişi alsın. Sonra arayas v2 yaşamayalım
Mandel, Scul ve Nico gibi üç deli harita uzmanı yöneticileri var Promodsun. bu adamlar eğer ki Türkiye’yi teğet geçiyorsa, istememelerinden değil;) SCS ile aralarında sürekli kontak olan adamlar bunlar. Para kazanmak zorunda firma. günü geldiğinde SCS eliyle (ki Greece DLC ile bazı yol assetleri vs de eklendi örn.) ülkemiz dahil edilecek. buna mecburlar. o yüzden yok Azerbaycandı Ermenistandı, yok bize politik bakılıyordu vs vs hikaye hepsi. günü gelende bunların boş olduğunu herkes görür
Gökhan’ın dediği gibi, elbette bir bildikleri vardır yoksa Türkiye’yi görmezden gelmezlerdi. Türkiye ile devam etseler bile bir gün SCS bir DLC yayınlayacak ve emekleri yine boşa gidecek. Bu yüzden şimdilik SCS’nin planından uzak yerler yapmaya çalışıyorlar…
Abi ben politik muhabbetine katılıyorum ama ya önceden yapmaları için hiç bir bahane yokken kalkıp Türkiye’yi yapması için bilmeyen adama vermişler(elemanın adını unuttum) üstelik Türkiye gibi bir yeri kalkıp MİDDLE EAST eklentisine ekliyorsun Türkiye sanki ortadoğu ülkesiymiş gibi de assetler kullanıyorsun
ülkemiz global markaların “where to buy” sekmesinde bazen “europe” , bazen de “middle east” grubunda görülür. birde asya ve avrupa’yı birbirine bağlıyoruz. herkes biraz haklı bence.
Biz ortadoğu ülkesiyiz(!)
ahahaha o ringonun adı Platypus ayrıca yes come onn, Türkiye 16 milyonluk şehr-i emin’inin yöneticisine RTE’nin “siz hepiniz ben tek” kafasıyla muamele çektiği Ortadoğu ülkesidir
Kim Jong Unn’un bile ibretle izlediği ülke olma yolundayık:) ama bırakalım geç yapılsın Türkiye. ne kadar geç, o kadar kalite bea
Suleyman Emre Unalır mı? O da Tekirdağ’ın Çorlu bölgesini yaptı ama iyi ve kaliteli yaptı.
yok platypus
Yani Platypus’a sallamak ne kolay, elin Belçika’lısı diye. Adam sırf rica ettik diye Kale ekledi, bizim adamlar da anca tesis yapsın…
platypus’un sıkıntısı yok onun sayesinde o tarafı oynayabildik. konuda tartışma roextended yüzünden gerçekleşti. azerbaycan atılımı bile bu bölgelerde istikrar sağlandığı için gerçekleşiyor.
çıktımı 1.54 için sitede gözükmüyo
Abim Merhaba Harita Türkiye Çıktı mi
türkiye olmasa da azerbaycan ve diğer türk devletlerinin olması oynatır. indirip oynayayım. Bu arada benimle beraber oynayacak varsa kapım her zaman açık. Ata topraklarını gezelim beraber
Hayır, daha maalesef çıkmadı
promods bi çıksa
iyi ya yeni şehirler yeni ülkeler vs gelmesine sevindim. inşallah yakın zamanda salarlar da indiririz