ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

yks team in kullandığı sarp sınır kapısı modellemesi güzeldi aynısını kullanabilirler belki de

1 Beğeni

bir sorum olacak Gürcistan’a Türkiye dışında başka ülkeden geçiş var mıydı ben bilmiyorum da sizlere de danışmak istiyorum

Gürcistan’a toplam 4 ülkeden geçiş vardır. Bunlar;

• Rusya
  • Türkiye
  • Ermenistan
  • Azerbaycan
2 Beğeni

Platypus, sonraki Promods sürümünde Poti ve Batum’un geleceğini söylemiş.

1 Beğeni

Umarım Türkiye için artık daha fazla oyalanmazlar.

2 Beğeni

TR Extended Map varken ne ProMods’u ya :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

12 Beğeni

promods u winrarın açabileceği şekilde yüklemiş birisi var mı. 1 işlem için 7 zip indirmek istemiyorum. Neden 7 ziple yapmışlarsa zaten. …

promods 1.38 için ne zaman gelecek ya :frowning:
bekle bekle nereye kadar

2 Beğeni

Daha 1.38 tam sürüm çıkmadı 1.38 çıkınca gelir

2 Beğeni

ProMods’u WinRar ile çıkartan çok kişi var.
Ekibin neden 7Zip’i tercih ettiğine gelirsek bence WinRar’a göre dosyaları daha çok sıkıştırıp boyutu küçültmesi olabilir.

ilk dosyayı açtığımda bu hatayı alıyorum 2.yi ise hiç açamıyorum

Winrar kullanmanızın bir anlamı yok çok çok özel bir şey yapmıyorsanız. O yüzden her türlü iş için 7zip indirmelisiniz.

1 Beğeni

7zip şart değil, winrar “sağtık” çıkart diyorsunuz ve çıkartabiliyor.

öyle diyince benim indirdiğim dosyalar bozuk herhalde diyip yeniden indirdim ama yok çıkart dediğimde de bir şey olmuyor.

def dosyası hariç hepsini seçip buraya çıkart dediniz mi yoksa tek parçayımı çıkartmaya çalışıyorsunuz tek parça çıkmaz hepsini seçip çıkarma işlemi yapmanız lazım

1 Beğeni

tek parçayı çıkartmaya çalışıyordum, Şimdi tümünü indirdim ama ilk doysa hariç diğerlerinde winrar simgesi gözükmediği için hepsi birlikte çıkartılamıyor.

Promods Facebook sayfasında bir yazı paylaşmış

Welcome to the first of the ProMods 2.50 Previews, where over the next several weeks we’ll be taking a closer look at some of the content coming in 2.50. There is a lot to look forward to, so let’s get started with this week’s preview: Spain.

ProMods 2.50 will contain the new city of Ciudad Real, with plenty of beautiful scenery on the way. In particular, the Embalse (Reservoir) de Contreras has been accurately recreated and features a challenging road to reach a cement plant.

The new content was made by developer realdeal350, but he’s been taking a break from working in Spain ahead of the Iberia DLC, recently focussing on ProMods: Canada instead. We understand that the community is eager to know what we will do once the Iberia DLC comes out. Seeing as the majority of ProMods Spain is still of high quality at today’s standards, any decisions regarding the merge of the DLC with ProMods content will need to be made after the DLC has been released so that we can compare directly.

For now though, enjoy the screenshots and we’ll see you for the next preview.

Google çeviriye göre yazılan yazı şu şekilde
ProMods 2.50 Önizlemelerinin ilkine hoş geldiniz, önümüzdeki birkaç hafta içinde 2.50’de gelen içeriğe daha yakından bakacağız. Dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var, bu yüzden bu haftanın önizlemesine başlayalım: İspanya.

ProMods 2.50, yolda çok güzel manzaralar sunan yeni Ciudad Real şehrini içerecek. Özellikle, Embalse (Reservoir) de Contreras doğru bir şekilde yeniden oluşturuldu ve bir çimento fabrikasına ulaşmak için zorlu bir yola sahip.

Yeni içerik geliştirici realdeal350 tarafından hazırlandı, ancak yakın zamanda ProMods: Kanada’ya odaklanan Iberia DLC’nin önünde İspanya’da çalışmaya ara verdi. Iberia DLC çıktığında topluluğun ne yapacağımızı bilmek için istekli olduğunu anlıyoruz. ProMods İspanya’nın çoğunluğu bugünün standartlarında hala yüksek kalitede olarak görüldüğünde, DLC’nin ProMods içeriği ile birleştirilmesine ilişkin her türlü kararın, doğrudan karşılaştırılabilmemiz için DLC yayınlandıktan sonra alınması gerekecektir.

Şimdilik, ekran görüntülerinin keyfini çıkarın ve sizi bir sonraki önizleme için göreceğiz.

7 Beğeni

Promods sanırım İberia DLC si çıkınca ona göre yolları düzenleyecekler. Promods da bulunmayan İspanyol şehirleri dlc de olursa onların yollarını hazırlayacaklar diye tahmin ediyorum. bekleyip görelim bakalım.

1 Beğeni

İlk parçaya sağ tık ve çıkart de arkadaşım

1 Beğeni