ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

roextented ilede güzel gider

@Meciran_ECG :smiley: :ok_hand:

3 Beğeni

Fark edilmişim :wink:

Görünen o ki SCS hariç herkes Türkiyenin yapılacağı konusunda hemfikir.

2 Beğeni

Nerdeyse, 2 senedir herhangi bir yenilik gelmedi Promods türkiyeye, açıkcası türkiye,yi yapıcaklarını düşünmüyorum. Dlc çıkar mı o da çok düşük ihtimal

:Üvey evlat muamelesi

A.p kanalına bak:) en son 10 binlerdeydi bu. :smiley::person_facepalming:

Onun dışında herifler Cebelitarıktan orta Afrikaya,
Eski KZ_100(great steppe yapımcısı) nin promodsa hediye ettiği yerlerin tamamını reworke’den,
Benelüks sonrası Amsterdamdan,
Nordic horizon sonrası es geçilen Norveç bölgelerine,
Çek Cumhuriyeti,
Kiev Ukrayna’dan Poznan Polonya’ya,
büyük update 2.75 de getirmek için uğraşıyor.

Türkiye içinse👇

not: aslında düşünmüyorlar, promods ekibi ile SCS kontak içindedir hep. BİLİYORLAR yaptıklarını;)

4 Beğeni

5 Ay önce editörde Izlanda assetleri bulundu, ayrica türkiye olmasi gerektigi gibi oyunda zaten var

Adil olmak gerekirse, ETS2’nin şu anda genişleyebileceği çok fazla yer yok. Temel olarak sadece İzlanda, İrlanda ve Moldova’yı var ve şu anda savaş veya insan hakları baskısı yaşamayan tüm kıtaya sahip olacaksınız.

İnsanların İzlanda ve İrlanda’yı potansiyel bir “ada” DLC’sinde eşleştirmeyi sevdiğini biliyorum, ancak kişisel olarak iki son derece farklı yeri, büyük tarihsel farklılıklarla eşleştirmenin garip bir seçim olduğunu düşünüyorum. İngiltere’deki rework çalışmasi tamamlandığında, İrlanda kesinlikle çıkmalı, ancak o zamana kadar, İzlanda’nın kendi başına önceliklendirilmesinin harika bir seçim olduğunu düşünüyorum. Çok sayıda inanılmaz manzaraya ve çok sayıda doğal güzelliğe sahip güzel bir ada. Bu yüzden İzlanda DLC’si için kesinlikle çok fazla uluslararası çekicilik var.

Özet isteyenlere:

:one: Şuan üzerinde çalışılan içerikler:

• Cebelitarık
  • Mağrib (Cezayir, Libya, Moritanya, Fas ve Tunus)
  • Kanarya Adaları
  • Ukrayna
  • Kanada
  • Hayali Şirketler Paketi

:two: Planlan içerikler:

• Kazakistan
  • Azerbaycan & Ermenistan

:three: Mümkün ama belirsiz içerikler:

• Çek Cumhuriyeti
  • Fransa
  • Polonya

:four: Üzerinde çalışılmayan içerikler:

• Yunanistan/Bulgaristan
  • Norveç
  • Amsterdam
  • UK, İrlanda, Slovakya
  • Türkiye
  • Orta ve Doğu Avrupa’daki Otoyollar

:five: Eklentiler & PM Classic:

• TGS’ye Karayolu Bağlantısı
  • Daha fazla eklenti + Middle East
  • Middle East’e Karayolu Bağlantısı
  • Promods Classic
2 Beğeni

Türkiye DLC istiyorum

#ÇareŞarköyDLC

1 Beğeni

Yaklaşık haritanın ℅ kaçı bitti?

Konuda ufak bir gerginlik çıkmış
https://promods.net/viewtopic.php?t=39319&start=430

Boş drama kovalıyorlar salın artık ya promods forumunda tryi yapmıyorlar diye ağlaşmak nedir sshahshshdh eskisi gibi değil ki ortalık kaç tane takım var. Ets ile ilgili en ufak bir şeye bile katlanamıyorum nedense çok garip

O sırada pavel viskisini yudumluyor amele moddingçiler de hangimiz daha çok enayilik yapacak onu tartışıyor.

2 Beğeni

Harita modu yapmak ne zamandan beri enayilik olmuş hasan

1 Beğeni

ETS 2 iyidir, güzeldir de ben özellikle The Bus çıkışından sonra saldım, size de salmanızı tavsiye ederim. Yunanistan eklentisini de aldım ama inanın iki saat bile geçirmemişimdir bu ülkede. Oyundaki toplam sürem 3500 saatin üzerinde.

2 Beğeni

Ben ets2 yi cocuklugumdan beri oyunuyorum, ölene kadar salmam. Hala cok zevk veriyor. Ayrica oyun gittikce gelisiyor

2 Beğeni

Aslında herhangi bir şey yok. Konu bir ergenin laf salatası yapması. Yine de promods patronu Scul baba Bilale anlatır gibi cevaplamış. Biz aşırı sabırsız bir milletiz. Bu hiçbir şekilde değişmiyor. Aldatma kelimesi bile şikayet edenin zekasını ortaya koymuş. Boş işler. Scul oraya açıkça, kardeşim biz niye uğraşalım iki üç seneye SCS zaten getirecek, diyemiyor işte. Bundan 5 yıl sonra ne kadar boş tartışmaların olduğunu, İYİKİ SCS nin Türkiye’yi geç getirdiğini ve yapılmayan atlanilan yerlere promodsun Türkiye DLC Discussion başlığı altında mevzuya kalbinden girdiğini HERKES görecek. Scul baba ne bilsin bizim milleti :smiley:

4 Beğeni

abi her konuda haklı olmayı nasıl başarıyorsun be adam :smile:

eskiden bende promods tr bekleyen tayfadandım artık bir beklenti kalmadı bende açıkçası tr haritası ile ilgilenmiyorum artık ya doydum yani diyebiliriz :smiley: ats tarafının haritaları daha güzel oluyor eğer oynayacaksam ats oynarım :smiley: veya ets2de beyond map var o çok güzel mesela onu tavsiye ederim promods ile de bağlantısı var

2 Beğeni

the bus fernbus yıllarca oynadım her dlcyi de aldım ama maalesef ilerleme söz konusu olmadı yine ets batağına düştüm. HVT’nin kaliteli otobüs modları ve kaliteli harita modlarıyla geri döndüm. Ayrıca snowymoon’un eklentisiyle daha da iyi olacak zannımca

1 Beğeni