ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

Bu yıl ciddi bir gelişme göremedik maalesef, var olan yerlere birkaç ekin ötesine geçemiyor. Herhalde artık sıkıldılar. Sürüm 2.43 olduğuna göre bu sürümde de çok bir gelişme olmayacaktır. Öte yandan eskisi gibi değil, Bulgaristan tamamlanmadan DLC geldi. Daha İspanya’nın da büyük kısmı eskik ve Portekiz yok. Seneye de bu bölgenin geleceğini düşünürsek oralar da gidiyor. Bari Doğu Avrupa’nın geri kalanı bitse de oralar DLC ile gelene kadar tadını çıkarsak. Moldova, Ukrayna, Yunanistan gibi.

Promods’da Türkiye alakalı gelişme olursa sonraki sürümlerde olacaktır, daha DLC bile çıkmadı.

Adamların altına gidip ‘‘Racists’’ yazarlarsa unutun o işi.Biraz sabırlı olmamız gerek bu konularda çokta üstüne yürümeyin adamların

Şuan ki Promods sürümü 1.36 ile ve Türkiye DLC’si ile uyumlu mu?

Hayır. Uyumlu değil

Promods 2.43 sürümü çıkmış 1.36 ya uyumlu sürümü. Fakat Road to Black Sea dlc zorunlu değil anladığım kadarıyla.

DLC alanlar boşa indirmesin çünkü ProMods’un kendi şehirleri çıkar. ProMods şehirlerinin silinmesi yaza kalmaz muhtemelen. DLC almayanlar kurabilir, sorun çıkmaz. Ayrıca 2.43, 2.42 ile aynı tek fark 1.36 desteği.

4 Beğeni

senin bu yazıyı okuduktan sonra indirmeyi iptal ettim çünkü dlc var bende. promodsun kendi şehirlerinin çıkması işime yaramaz. sağol berk. promods ileride aynı şehirleri silip dlc dekileri kullanacak sanırım.

Yaza mı ? O kadar sürmez bence ya

Promods, 1-2 aya yetişir. ama prefablar, sınır bağlantıları (Örneğin İpsala), vs gibi bir sürü hallolması gereknler var, geçen sene Baltıkda da 1 buçuk ay sonra yayınlanmıştı. ama bu sefer belki optimizasyon sorunları olmasın diye (ki multi destekli olduğu için laf işitmek istemezler) iyice eleyip sık dokuyabilirler.

1 Beğeni

Road to the Black Sea DLC’sinin henüz resmi olarak desteklenmediği ProMods harita modunun 2.43 sürümü yayınlandı. Yeni sürüm ile ProMods haritasını Euro Truck Simulator 2’nin 1.36 güncellemesinde oynayabiliyoruz. https://www.simulasyonturk.com/promods-harita-modu-2-43-surumu-ile-ets-2nin-1-36-guncellemesine-uyarlandi/

2 Beğeni

anlaşılan promods 1.5 ay unutalım artık.

Beyler, asıl oyunda Türkiye’den 3 tane şehir geldi malum. Promods da bir çok ülkede Scs’nin koymadığı yolları, şehirleri koyabiliyor o da malum. Acep Promods, Black Sea güncellemesiyle Türkiye haritası içinde, misal Trakya bölgesinde, başka yol veya bölgeleri koyar mı ki ?

1 Beğeni

Buradan kimsenin bilmesi mümkün değil ancak tahmin yapacak olursak, Orta Doğu’ya dahi girmiş iken ve de DLC gelmişken (assetler vs.) zamanla getireceklerdir. Yunanistan’ın tamamlanmasının ardından veya yavaş yavaş sonraki 2-3 versiyon içerisinde başlayabilirler diye düşünüyorum.

1 Beğeni

https://www.promods.net/viewtopic.php?f=2&t=30006&start=310

Türkiye ile ilgili bilgiler var, müjdemi isterim :smiley:

Edit: @Canko 'ın da alttaki paylaşımında bahsettiği üzre, resmi blog yazısıyla da Türkiye müjdelenmiş oldu.
2020 çoook güzel olacak

7 Beğeni

Bazı ekleyecekleri yollar varmış, örneğin; bizde İpsala sınır kapısı olacakmış.


https://blog.promods.net/tag/turkey/

11 Beğeni

bu bordo olan yollar onların ekleyecekleri yollar mı? Haskovo falan?

Bahsettiğiniz bordo renkli yolar DLC ile eklenen yollar

2 Beğeni

Sarı renkli 12 adet bağlantı yollarını yapacaklar Alicem

1 Beğeni

teşekkür ederim. ben ilk seferinde yanlış anladım kusura bakmayın

1 Beğeni