ProMods haritası 2.25 sürümünü yayınladı. ETS 2’nin İtalya DLC’si ve 1.30 güncellemelerine uyumludur. Ama İtalya DLC’si gerekli değil. Aşağıda bütün bilgileri var.
Yeni sürümün yeni konusu olsun istedim. Yeni gelen şehirleri vs. değişikliklerin fotoğraflarını paylaşabilirsiniz. Yine yeni sürüm hakkında destek alabilirsiniz.
bu oyunda harita modu olarak en sevdiğim mod promods. Hırvatistan taraflarında belki de oyunun kendisinin yapmadığı bir kaç trafik aracı var büyük dozer tarzı bir araç ve traktörler (traktör belki sonradan gelmiş olabilir).
Yükleme süresi eskiden 1 dakika sürerken şimdi 5 dakikaya yakın sürüyor ve uzun zaman sonra bir bölgede oyundan attı. İtalya DLC’si yok ve modsuz şekilde oyunda bir sorun yok. Ayrıca ProMods hariç başka bir mod kullanmasam da süre yine dediğim gibi oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
zaten yüklerken masaüstüne gelip görev yöneticisine girdiğin zaman orada yanıt vermiyor olarak gözüküyor. bayağı bir uzun süre sabırla bekleyince çubuk doluyor. haritayı bayağı geliştirmişler eskiden hızlıca açılırdı şimdi açılma süresi insanı bekletirken sıkıyor.
Ben dün akşam part part indirip,kurdum.İtalya DLC de var.Bence bu geç açılma sorunu def dosyasıyla alakalı olabilir.Ben modsuz oynarken en yüksek ayarlarda 55-60 fps alıyorum ama Promods’un def dosyasını en yüksek pc için indirdiğimde dediğiniz şekilde donma,kasma,girmeme,oyundan atma yapıyor.O yüzden def dosyasını standart pc için olanını indirdim.Yükleme ekranı eskiye göre çok az daha geç doluyor ve oyundan atma,kasma,donma yapmadan,SISL modları,dorse modları,gerçekçi fizik modu felan da yüklü haldeyken 40-50 fps arası oynuyorum.Yani bir nevi optimizasyonu def dosyasını doğru seçerek kendim yapmış oldum gibi bişey oldu Neyse bişeyler anlatmaya çalıştım Şu anda sorunsuz oynuyorum
Not: İnen dosyayı mod yöneticisindeyken tüm ProMods dosyalarının üstüne yerleştirin.
Ek olarak; aynı konuda bir yöntemden daha bahsedilmiş ancak yukarıda işe yarayınca ben onu denemedim. Onda ise “promods-map-v225.scs” dosyasını Winrar, 7zip vb. ile açıp aşağıdaki dosyaları silmeniz gerekiyormuş. Sadece bunu yapmanız, başka hiçbir şeyi değiştirmemeniz önerilmiş.
Her iki yöntemde de DLC’ye sahip değilseniz denilmiş. DLC’ye sahip olanlarda da işler mi bilemiyorum. Anladığım kadarıyla Genova’daki bir sorundan kaynaklıymış ve SCS sorunu çözmüş.