SCS Software, Euro Truck Simulator 2 için merakla beklenen Project UK Rework yani Birleşik Krallık yenileme güncellemelerini duyurdu.
Projenin erken aşamada olduğu ve hala yapılması gereken çok işin olduğunu ekleyelim. Şimdiden görüntüler harika duruyor.
Hayırlı olsun. Umarım Almanya’daki gibi çok parçaya bölmezler de birkaç seferde çıkartırlar. 2026 sonu 2027 başından önce göreceğimizi pek düşünmüyorum.
hasan kardeş ets 2 1.57 güncelemesi için çok bekleyecek miyiz ne zaman gelecek scania güncelemesi bu arada birleşik krallık güncelemesi güzel görünüyor
Görüntüler güzel görünüyor. Burdaki modeller İrlanda yapılırken de kullanılır. Harita eskidiği için yıllardır gitmiyorum ama yenilendiği zaman bolca gezerim sağdan direksiyonlu çekici alıp.
altında birde güncellenmiş scania olduğumu birde mercedess actros mp5 mp6 daha keyifli olur bu birleşik krallık güncellemesi ile oyunda olan aberdeen glasgow liverpool ismini sayamayacağım şehirler yeni görünüme kavuşacak değil mi
Valla ben heyecanlandım. UK Rework gerekiyordu. Uzun sürecek bunu bende farkıdnayım ama 2 3 yıl sürsede gelicek. SCS getireceğiz deyip iptal eden özelliği yada reworkları hiç duymadım.
Zaten orasıda yenilenecek. SCSnin üzerinde çalıştığı Benelux diye proje var. Bu proje ne dersen Belçika, Hollanda ve lüksemburgun ingilizce isimlerin baş herfleri. BeNeLux. Belgium, Netherlands ve Luxembourg Yani bu üç ülkelerde rework olacak.
erkan kardeş scs bi de şunu yapsa çok şahane olur kasma sorunu oyunda dikkat ediyorum bazı şehirlere tırla girerken şehirden geçerken kasma oluyor artık bunun giderilmesi lazım yoksa ilerde ets 2 oynanmaz hale gelecek
şu scania güncellemesi ondan sonra mercedes actros mp4 rework ve actros mp5 mp6 bunlar geldi mi seyret heyecanın dibine vurdurur insanı uyku girmez insanın gözüne millet scaniayı mercedes yeni kassayı bekliyor elbette uk rework bunuda bekleyen kesim var ama en fazla scania mercedes actros L mp6 bunlar bekleniyor
ekran kartın ne bilmiyorum ama 4000 ve üzeri kartın varsa nvidia app grafik sekmesinden ets yi seçip aşağıda yumuşak hareket ayarı var onu açınca fps daha stabil hale geliyor normalde ölçek bile artıramazdım şimdi fulleyip 60 fps e sabitliyorum yağ gibi akıyor öneririm.