muhammet bende nvidia yok intel i5 var
ekran kartı olarak diyorum kardeşim eğer nvidiaysa 40 li ve üstü kartlarda var böyle bi özellik de sen de yoksa boşver
valla bende bilmiyorum çünkü bildiğim kadarıyla bende nvidia yok iyi bir bilgisayar şart ekran kartı güzel olan bilgisayar lazım senin bilgisayarın iyi anlaşılan 60 fps aldığına göre son sistem bilgisayara sahipsin benim durumum ona müsait değil intel i5 16 gb ram bilgisayarla iyi kötü oynuyorum ets 2 yi
Intel(R) Core™ İ5 3470 CPU @ 3020GHZ 16.0 GB Raedon RX550/550 Series (4 GB)
İskoçya’nın kuzeyindeki boş yere Inverness şehri eklenmeli mi sizce?
dundee ve inverness şehri gelir, oyunda yer alan glasgow ve edinburgh şehirleri iskoçya’nın orta kesiminde bile sayılmaz. kuzeydeki o kadar boşlukları aynı iskandinavyada getirdikleri aarhus, karlstad gibi dolduracaklardır. bu kentler de dundee ve inverness olabilir.
Birileri projeyi hatırlamış.
Eklenmeliymiş. Eklenmesi çok yüksek bir ihtimaldi.
Şu 2012 den kalma iğrenç yağmur damlacıklarını inatla değiştirmiyorlar
Yağmur damlacığı olsa ona da razıyız,direkt düz çizgi bu bildiğin. ![]()
neyse, en azından 2 şehir daha yani inverness ve bristol eklenmiş oluyor britanya adasına böylece.
ama birkaç şehir daha eklemek gerekir ve eklenebilir de bence ölçeğe rağmen.
haritaya şöyle baktığımda norwich, nottingham, leeds, blackpool, middlesbrough, york, oxford, leicester, portsmouth(önemli liman), exeter, blackpool, ipswich, milton keynes, gloucester ve hull(zaten limanı var oyunda şu an bile), iskoçyadan portree, stornoway, dundee, ayr, campbelltown, port ellen, thurso ve wick, gallerden holyhead, wrexham, bangor, newtown, aberystwyth, pembroke ve fishguard gayet eklenebilir gibi görünüyor.
ölçeğin 1:12 gibi birşey olduğu gün yani muhtemelen en az 5 yıl sonra falan
kesin eklenir bunlar ama bence bu ölçeğe rağmen bile yapılabilir. çoğu aşırı dipdibe yerler değil.