videosunu çekip ortalığı karıştıralım mı?
Editörü inceliyor ve irdeliyorum. Belki beraber karıştırırız ortalığı.
tehlikeli cümleler kuruyorsun
Kırklareli iyi olmuş En azından harita güzel bir noktaya geldi. Birkaç sürüme daha da iyi olacak gibi duruyor.
Kırklareli-Burgaz yolu yapılırsa Dereköy üzerinde Tırnovacık Sınır Kapısı var.Küçük biryer,yapılırsa güzel olabilir.
Eyvallah reis yavuz sultan selim köprüsünde eklendi fakat video çekmeye fırsat bulamıyorum
Yapılıcak orası kral
Güzel anlatmışsın gerçekten bravo reis. Bursa taraflarına inerken cidden hiç bilgim yoktu sonradan sonraya bursayı biraz yanlış tasarladığımı fark ettim bursa osmangaziye doğru yeni bir yol çekip yalovayı eklemeyi düşünüyorum. Şu an dilovası, gölcük gibi yerler haritaya eklenmiş bulunmakta. Görsellik açısından çok güzel oldu. Şirketler konusuna gelecek olursak şehir dışına şirket eklemesi yapamıyorum, fark ettiyseniz İstanbulda baltrak lojistik haritada gözükmüyor. Gebze ve istsnbulda aynı anda baltrak eklemesi olduğundan bazı şirketleri kaybettik diyebilirim. Bursanın da yukarısında kalan çevreyoldan osmangaziye doğru yol çekmeyi düşünüyorum bu yol otomatik olarak inegöl yolunun üzerinde kalacak ve gerçeğe daha yakın olacak. Fakat maalesef ölçek ve arkaplan haritası uyumsuz olduğu için haritadan bakınca bazı iller denizde,köprüler ise karanın üzerinde görünebilir. Bunlar gülün dikeni sayılıyor artık. Mantıklı eleştirileriniz için hepinize teşekkür ediyorum
O kadar haklısın ki şu tabela konusunda…
Cidden tabelaları önemsememiştim kafama göre koydum bile denilebilir. 1000 tane insana söz vermiştim harita çıkmadan 1 hafta önce bir hata aldım ve gerideki kaydettiğim saveden yeniden haritayı toparlamaya başladım. Bu süre zarfında haritayı zor yetiştirmemle beraber bir sürü de hata bıraktım arkamda. V1.0 sürümü en hatalı sürüm olarak çıktı. V1.1 sürümü hataları bitiriyor,üstelik özür amaçlı 3 5 şehir ekliyor 1 tanesi aktif olmak üzere (Kırklareli) Ve 3. Köprüyle yaka geçişimiz de sağlanıyor. İstanbul havalimanı ise bizi köprüden avrupa yakasına atlayınca Arnavutköyde karşılıyor anlayacağınız baya bi gecemi gündüz ettim bu mod için konuyu güncelledim köprünün fotoğrafına falan da bakabilirsiniz, hatta bir daha bırakalım şuraya…
Ben inanıyorum, çiçek gibi bir harita olacak. O zaman RttBS’nin Anadolu’ya uzanmasını beklemek zorunda kalmayız.
Gölcük tarafında Ford-Otosan’ın fabrikası bulunuyor.Orası için araç fabrikası şirketi eklemeyi düşünüyormusun?
Craiova’daki Rump fabrikası aynen kullanılabilir, yanına büyük bir de liman eklenir, daha önceden yazmıştım.
Gölcük eklendi fakat öyle bir mekan tasarlamadım. Belki yetişirse eklemeye çalışırım
Aksaray Mercedes-Benz bayisi ile fabrika depot’u ister ama, Södertalje’deki Scania fabrika ve bayisi gibi bir sistem lazım Aksaray’a.
Bursa’ya TOFAŞ lazım Renault Oyak lazım, Kocaeli’ne ASSAN lazım. Bunlarla uğraşsa bir sürüm ister.
Onal mapta böle sıkıntıla karışılaşıyorum haritayı kurunca mod baysi geliyor sadece volvoda sıkıntı yaratıyor harita haritayı kaldırım tekrar girince mod baysi gidiyor vovo eski haline geri dönüyor aca bitek sorunu benmi yaşıyorum bu haritada
İleride modun Steam atölyesine gelme şansı var mı