kuzeyde de ABDde olduğu gibi depolama lojistik mantığı varmış. Belkide bu şekilde hem doğayı koruyorlar hem de yerden tasarruf ediyorlar.
Maden olması lazım oranın, blogda da öyle bahsetmişler. Google Earth’ten Kiruna’ya bakınca da bayağı büyük bir maden görünüyor
Norveç’te Mevik diye bir yer var orası olacak mı acaba çık merak ediyorum çünkü Mesut Çevik için Çesut Mevik diyenler var. ![]()
Kapakta rigid yok ve premier olduğuna göre 1 ay sonra çıkma ihtimali var mı yoksa sene sonu mu sizce
Kapaktaki taşınan Volvo Trucks yükleri de yenilenmiş. Kameralı FH6 taşınıyor.
hala yayınlanması gereken 13 blog var. önümüzdeki ay değil ama aralığa da kalmaz diye düşünüyorum.
Rigid için daha erken. Bu yıl rigid beklemeyin derim ben. Nordic Horizons bu yıl çıkabilir.
Bu yıl sonu çıkarsa promodsun çuvalladığını da görecez
kesinlikle bu yıl sonu beklemiyoruz dediler Facebook’ta bir oyuncuya cevaben. Bakalım, mantık olarak yüzde 100 Kasım 20’si civarında Nordic çıkması gerekiyor;)
İskandinav yarımadasında rigidler popüler diye, rigid denince akla İsveç Norveç geliyor diye Nordic Horizons’u tam anlamıyla deneyimleyebilmek için yetiştirmeye çalışacaklardı ne oldu o iş?
Nordic Horizons - Scandinavia arası geçişler sırıtmasın diye Scandinavia haritası yenileniyordu o ne oldu?
Dedikleri hala geçerli ise Nordic Horizons, Scandinavia Refresh ve Rigids üçü aynı zamanda çıkması lazım tabi plan değişmediyse
Rigid güzel olurdu ama arka planda çok çalışma var ve onlar daha ön plana geçmiş olabilir. Scandinavia Refresh yetişmeli bu harita çıktığında gerisi sonraya kalacak.
Yayının yaklaşık 17. dakikasındq başlıyor premier video
https://www.youtube.com/live/Sqepl8mTvzY?si=crBiw4QVl1Bo79KY
bu premier videosunun olayı nedir? oyun dünyasındaki gelişmelerin paylaşıldığı bir etkinlik gibi bir şey mi?
yani nordic’ten sonra gösterilenlere bakınca gözlerin bayram ediyor. ![]()
Bu normal mi
Bu grafik normal mi çok iyi durmuyor mu özellikle doğaya ait öğeler gerçek gibi sanki.
Sanki snowy moon el atmış gibi ne bileyim bir şey var gibi
Avrupa Birliği bayrağı. @Canko talihsiz bir yanılsama olmuş…
Norveç bayrağı o ya
Bayraklar:
Norveç Bayrağı
Finlandiya Devlet Bayrağı (Normal ülke bayrağı değildir.)
Avrupa Birliği Bayrağı
Finlandiya Devlet Bayrağı →
2023’de bayrakları kaldırmışlar ama sebebini bilmiyorum, konumun 10 fotoğrafından 8’i karlı.
SCS ^^
Fotoğrafın konumu;