ETS 2 - Nordic Horizons DLC [Ana Konu]

kuzeyde de ABDde olduğu gibi depolama lojistik mantığı varmış. Belkide bu şekilde hem doğayı koruyorlar hem de yerden tasarruf ediyorlar.

1 Beğeni

Maden olması lazım oranın, blogda da öyle bahsetmişler. Google Earth’ten Kiruna’ya bakınca da bayağı büyük bir maden görünüyor

2 Beğeni

Norveç’te Mevik diye bir yer var orası olacak mı acaba çık merak ediyorum çünkü Mesut Çevik için Çesut Mevik diyenler var. :joy:

1 Beğeni

7 Beğeni

Kapakta rigid yok ve premier olduğuna göre 1 ay sonra çıkma ihtimali var mı yoksa sene sonu mu sizce

1 Beğeni

Kapaktaki taşınan Volvo Trucks yükleri de yenilenmiş. Kameralı FH6 taşınıyor.

7 Beğeni

hala yayınlanması gereken 13 blog var. önümüzdeki ay değil ama aralığa da kalmaz diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Rigid için daha erken. Bu yıl rigid beklemeyin derim ben. Nordic Horizons bu yıl çıkabilir.

1 Beğeni

Bu yıl sonu çıkarsa promodsun çuvalladığını da görecez :joy: kesinlikle bu yıl sonu beklemiyoruz dediler Facebook’ta bir oyuncuya cevaben. Bakalım, mantık olarak yüzde 100 Kasım 20’si civarında Nordic çıkması gerekiyor;)

1 Beğeni

İskandinav yarımadasında rigidler popüler diye, rigid denince akla İsveç Norveç geliyor diye Nordic Horizons’u tam anlamıyla deneyimleyebilmek için yetiştirmeye çalışacaklardı ne oldu o iş?
Nordic Horizons - Scandinavia arası geçişler sırıtmasın diye Scandinavia haritası yenileniyordu o ne oldu?
Dedikleri hala geçerli ise Nordic Horizons, Scandinavia Refresh ve Rigids üçü aynı zamanda çıkması lazım tabi plan değişmediyse

3 Beğeni

Rigid güzel olurdu ama arka planda çok çalışma var ve onlar daha ön plana geçmiş olabilir. Scandinavia Refresh yetişmeli bu harita çıktığında gerisi sonraya kalacak.

2 Beğeni

Yayının yaklaşık 17. dakikasındq başlıyor premier video
https://www.youtube.com/live/Sqepl8mTvzY?si=crBiw4QVl1Bo79KY

bu premier videosunun olayı nedir? oyun dünyasındaki gelişmelerin paylaşıldığı bir etkinlik gibi bir şey mi?

yani nordic’ten sonra gösterilenlere bakınca gözlerin bayram ediyor. :smiley:

Bu normal mi
Bu grafik normal mi çok iyi durmuyor mu özellikle doğaya ait öğeler gerçek gibi sanki.
Sanki snowy moon el atmış gibi ne bileyim bir şey var gibi

1 Beğeni

Avrupa Birliği bayrağı. @Canko talihsiz bir yanılsama olmuş…

Norveç bayrağı o ya

1 Beğeni

Bayraklar:

Norveç Bayrağı
Finlandiya Devlet Bayrağı (Normal ülke bayrağı değildir.)
Avrupa Birliği Bayrağı

Finlandiya Devlet Bayrağı →

2023’de bayrakları kaldırmışlar ama sebebini bilmiyorum, konumun 10 fotoğrafından 8’i karlı. :slight_smile: SCS ^^
Fotoğrafın konumu;

2 Beğeni