ETS 2 - Nordic Horizons DLC [Ana Konu]

özer abi neredesin? blog paylaşıldı ortalarda yoksun.

1 Beğeni

ben paylaştıktan sonra hemen paylaştı sonra sildi mi artık ne olduysa :grinning:

1 Beğeni

@Canko kardeşim neden böyle şeyler yapıyorsun ki hem sen paylaş hem ben paylaşayım ne olur sen paylaştın ben öldüm mü Yoo peki ben paylaşınca neden herkes ölüyor yani alt tarafı bir blog yani ne gerek var birbirimizi kırmaya üzmeye hem ben paylaşayım hem de sen paylaş

1 Beğeni

Öyle bişey yok hocam. Biri paylaştıysa diğerinin paylaşmasına ve kalabalık yapmasına gerek yok. Biri linki paylaştıysa saygı duy ve aynı şeyi atma ve bir değil iki değil üç değil kaç sefer aynısını yaptın.

6 Beğeni

yol assetleri felaket kaliteli. ATS de stabil olan bu konu, ETS’de her DLC’de ayrı yol assetleri ile fark yaratıyor. Ayrıca Promods ile oynayıp da Sundswall’e uğramayan var m’ola? :grinning:

1 Beğeni

Eyvallah hocam he böyle deseler gam yemeyeceğim ama baksana neler yaptılar hocam

E6 ProMods’a entegre edilmemişken Kirkenes yolunda mecbur uğruyorduk, güzel yapmıştı ProMods baba :grinning:

1 Beğeni

spesifik konumlardan bazıları

sanırım şu ana kadar en kuzeyden paylaşılan fotoğraf ilk konumdaki ‘‘Kåfjordbrua Köprüsü’’

13 Beğeni

Şu kavşaklara bayıldım.

11 Beğeni

Blog listesindeki Nordkapp en kuzey nokta görünüyor.

image

Ayrıca Fiyortlar var. (İngilizce Fjord). Çok güzel duruyor. Oyunda nasıl olacağını bekleyip göreceğiz.

Fiyort, vadilerini basması sonucunda oluşan ve çoğunlukla iç kesimlere kadar sokulan; ince, uzun, genellikle çok derin ve kenarları çok dik körfez. Fiyortlar; genellikle Norveç, Grönland, Alaska gibi kuzey ülkelerinde görülen ilginç bir kıyı tipidir. Norveç’teki Sognefjord’ un derinliği 1.234m, Şili’deki Messier kanalının derinliği ise 1.270m’dir. Bu fiyortlardan özellikle Norveç’tekiler dünyanın en güzel görünümlerini oluştururlar.

7 Beğeni

Bu dlc ile kuzey ışıkları mevzusu uzak bir hayal mi?

@Swanky Nordkapp Kuzey Burnu’nda kuzey ışıkları resitali. Önden ben vereyim…

1 Beğeni

skyboxla olur iş sanki, thehunter güzel yapmış, esas şu yılbaşı etkinliğinde gittimiz hayali yer gerçekleşse diyorum da scs işte ne iş pişirdiği belli olmuyor.

5 Beğeni

Kuzey ışıkları oyunda var zaten. Şuan da bile kuzey tarafında denk geliyordur ama orda sürmediğim için görmedim hiç.