ETS 2 - Nordic Horizons DLC [Ana Konu]

Kasımın Bitmesine 2 hafta filan var. Benim tahminim yine aynı. Bu ay çıkış tarihi duyunur Aralık’ta çıkar. Open beta 1.57 hakkında tahminde yapmıştım o tuttu. Bakalım bu tahminide tuttabilecek miyim ?

18 veya 19 Kasım duyuru videosu, 3-4 Aralık DLC çıkışı. :wink::hourglass:

Nemiro’nun gösterdiği harita, aşağıda paylaştığım yolun haritası →

Kristiansund kısmı (en kuzeyde) →

1 Beğeni

Atlantic Road’dan geçmesi gerekiyordu o rotaya göre. Kristiansund’a girmediler hiç

E39 üstünden gittiler.

Gerçi sen navigasyondaki yol ağını göstermişsin. Pardon karıştırdım

Gönderide açıkça anlaşılır yazdım. Karıştırılacak bir şey yok da neyse. Ben biraz daha açıklaştırayım…
:crazy_face: :rofl:

https://x.com/SCSsoftware/status/1988976503561085350?t=PovCQIurs0MZJnar8iKCXg&s=19

Çevirisi de : The Nordic Horizon Calls

Çıkış tarihli video geliyor sanırım

2 Beğeni

image

Valhyr Rune Translator’a göre çeviri →

image

Gemini’ye göre çeviri →

Elder Futhark Runik alfabesi.

Dikkat ederseniz “c” harfi yok. O yüzden “k” harfi kullanmışlar. “b” harfini ise yanlış kullanmışlar. Valhyr Rune Translator birebir çeviri yapmış. Gemini ise İngilizce alfabe düzeltmesi yaparak çevirmiş.

3 Beğeni

Çıkış Tarihli Video Geliyor

5 Beğeni

hiç nordic keşfedecek hava da yok he

ᚦᛖ ᚾᛟᚱᛞᛁᚲ ᚺᛟᚱᛁᛉᛟᚾ ᚲᚨᛚᛚᛊ

1 Beğeni

8 Beğeni

Tarih belli oldu. Tahminlerim biri tuttu diğeri tutmadı. Ama tutmaması iyi beklediğimden daha erken gelecek demek oluyor bu.

Bu hafta bekliyordum ben trailer

Tam isabet. 27 Kasım’a Aralık başı diyebiliriz. 27 Kasım’dan 3 gün sonra 1 Aralık.

Videoyu açmadan önce takvime girip baktım. Çıksa çıksa 27 kasımda çıkar dedim. Dediğim gibide oldu. Kasımda nordicdeyiz.

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Evet tarih tutturanlar bunun şerefine artık birer çekiliş yapar hediye ederler çıkınca :smiley:

3 Beğeni

Nordic horizon 27 Kasım’da çıkacağına göre 1.57 tam sürüme bir şey kalmadı bence. Çünkü Nordic horizon çıktığında etkinlik gelecek. Betalarda etkinlik yapılamıyor o yüzden dlcden önce tam sürüm çıkacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

galiba 57 tane şehir olacak. çıktığı günkü blog yazısında haritayı da paylaşırlar. kuzey güney doğrultusunda ülkeler dar olsa da adım başı şehir olacak. coğrafyası itibariyle şüphesiz en güzel yer oyuna ekleniyor. artık sıcak iklimlerden sıkılmıştık sanki.

3 Beğeni