ETS 2 - Nordic Horizons DLC [Ana Konu]

Bence mp4 rework değildir. Selçuk abi yapay zekada gözüken araçlarla çalışıyordu belki betada bile aynısı vardır. En son Mack Pinnacle gözükmüştü bloglarda o zamandan beri çıkmamış projeyi göstermiyorlar bloglarda.

1 Beğeni

FH6 AERO sanki ?

Araç Rework güncellemeleri yeni oyun sürümleri ile gelir eğer MP4 Rework olsaydı 1.57 open beta ile oyuna eklenmesi gerekirdi.
Selçuk abi 1.57 güncellemesini Avrupa dostu bir güncelleme olarak tanımlıyor. Yapay zeka araçlarına el atılmış ve çift dingilli araçlar eklenmiş ülke bazlı çeşitlilik gösterdiği için. (İskandinav bölgelerde çift dingil yaygın olduğu için mesela)
Bununla birlikte bu güncellemese sonra 2 araç güncellemesi ile ilgilenecekmiş muhtemelen biri 2025 Renault güncellemesi diğeri Iveco dur (Umarım Selçuk abinin bahsettiği 2 araç güncellemesi içinde Iveco yoktur ona sadece şasi gelecek)

2 Beğeni

Canlı Yayında Oynayacaklar

7 Beğeni

Yarın Tarih De Verirler Diye Düşünüyorum

Öyleyse benim tahmin tutacak gibi. Bu ay tarih veririr Aralık’ta çıkar diye tahmin ediyordum. Open betayı tutturduk bakalım Nordic horizonu tutturacak mıyız

1 Beğeni

feribotla karşıya geçerken haritayı göstermemek için oyun ekranından çıktılar hahahshahsha

5 Beğeni

Feribota binince harita gösteriyor muydu ya Ben yüklenme ekranı çıkıyor diye biliyorum.

gitmek istediğin limanı seçtikten sonra gözüküyor. dünya haritası değil ama iş alırkenki gözüken harita gözüküyor. şehirler falan belli olur diye korktular da ne gerek varsa şu işlere…

1 Beğeni

Haa anladım. Doğru o gözüküyordu. Bayadır feribotla bir yere gitmedim unutuyor insan şu aralar hiç İngiltere’ye gidesim yok eski harita olduğu için. Şu UK Rework gelsin İngiltere’den hiç ayrılmam ama :smiley:

1 Beğeni

Haritayı gösterme ihtimallerine karşı tetikte olun.
:eyes:

Haritayı Bilerek Göstermemişlerdir Sürpriz Olsun Diye

Elimizde sadece bu var

1 Beğeni

bir de bu. ilk defa gördüm.

1 Beğeni

Bunu gördüm de çok küçük diye öyle olanları atmadım.

Elimizde sadece 2 şehir mi var ? Sadece o şehirlere mi gitmişler

Alesund’dan çıkıp Trondheim’den geçerek Narvik’e doğru gidiyorlardı ama Narvik’e varamadılar yolları daha çoktu o yüzden Mo i Rana şehrinin çıkışında bir otobüs durağına çekip bitirdiler yayını.

Yayında gidilen rota mavi renkle olan

3 Beğeni

Anladım. Çıkış tarihi ile alakalı bir bilgi var mı ?

1 Beğeni

Tırı süren kişi yakın zamanda video trailer ile çıkış tarihini duyuracaklarını söyledi

1 Beğeni