haritayi ne zaman gorebiliriz acaba?
çıktığı günkü blogda paylaşılıyor.
burada olduğu gibi.
Oyun çıkış tarihini yazınca Erkan’ın dediği çıkmasın diye panikle 1 hafta önceye çekilmiş.
![]()
Hayırlı olsun. 2 hafta sonrasına kadar arada herhangi bir sürpriz DLC çıkmazsa oyunun yayınlanacak 100. DLC’si olacak Nordic Horizons.
yine de haftaya yayın olmaz mı? tabi cds’de yapılacak çok iş yoksa ve ets oynamak mide bulantısı yapmazsa ![]()
nordic zaten erken gönderilecek tabii gelirse maillerine cevap verdim haftaya göndermeye başlarlar.
Yayıncılara key gönderiyorlar, erken erişimle oynayan birisinden görebilirsin, resmi olarakda yukarda arkadaşın dediği gibi çıktığı günkü blogda görebilirsin
Ortamı şöyle görmek vardı… Neyse
Video 2 sene önce ama keşfetime yeni düştü çok iyi içerik
2:32 Sanki Winterland yılbaşı etkinliğinin ortamı gibi aynısı
yükleme ekranına da eklemişler fotoğrafları. oyunda yer alan pori şehrinin hemen üzerindeki Ruskanselka Gölü.
yanlış firmaların dlclerini beklemeye devam ederseniz nah görürsünüz winter minter ![]()
Seçenek de yok ki adamlar tekel
Rekabet edeceği bir alternatifi yok bence hala
Şimdi bu dlcden önce ya da sonra da Ormancılık makineleri yük paketi dlcsi gelir diye düşünüyorum. Mevsimler yalancı bahar ![]()
iki biraya söylerim kesin gelip gelmeyeceğini ![]()
Dışardan yeni geldim. Filtre kahve vardı ![]()
Senin oyunda mevsimler olacak mı? Şu Pavel’e sert bir cevap vermen lazım…
Ben mevsimlerin geleceğini düşünüyorum illa gelecek. Eskiden bende gelmeyecek diyordum ama artık sözler tutulmaya başlandı otobüsler vs ama ne zaman gelir orası SCSye kalmış.
görsel olarak sonra eklenecek ama sistem olarak var da ben öyle bir oyun yapmıyorum ki ![]()
para mı verdiniz de yapalım.
yıllarca para toplayan zirzoplar nerede onlar yapsın ![]()
@Vabis22 hep kahveeee
şu an gps rotaları için uğraşıyordum ben ve ai kölelerim
ai kölelerimle çıkarınca parti yapıcam sadece ai davetli olacak.
@Firat_Guvendiren çok beklentim yok o konuda.
@HasanOfke bırak oyunu artık. Dışarı çık. Farklı içecekler de var ![]()
Hasan abi bence oyununuzda yurt dışına satışlara oynayın. Şöyle bir gelir elde ederseniz Üç harfli firmayı tehdit edecek projelerinizi finanse edebilirsiniz.![]()
https://www.reddit.com/r/MySummerCar/comments/1ov9doy/this_is_how_much_johannes_rojola_game_creator_has/
Ülkemizin fiyatlandırmasına göre sizce dlc kaç paradan çıkar? En son çıkan Greece 6.05 ile satışta, büyüklüğünden diğer haritalar 9.08’den satılıyor (Going east hariç).
Dlc çıkar çıkmaz hemen satın almayın, sonradan bundle ekleniyor aynı akşam veya ertesi gün daha ucuza geliyor haberiniz olsun.
- 6.05 $
- 9.08 $
- 11.99 $
- 13.99 $
- Bundle çıkar, ortalama 7-8 $'a alırız.