oynamaktan kasıt surus ve arac buyuk ıhtımal ama arkadaslar ınsana baska haz veren seyler grafıkdır yaptıgınzı seferlerde normal hızlar da etrafı ızleyerek gıtmek cok guzel sıze daha gercekcı grafıklı oynamayı tavsıye edıyorum cunku surmekten daha cok zevk alıyorsunuz emın olun
şimdi gerekli olan 2 ana mod ve ayar var…
1.sweetfx 2.0 ve sweetfx ayarı
2.ıse bana @Burak34 ın tavsıye etmesıyle tansıtıgım ve hayran kaldıgım NEXT-GEN Graphic Mod gokyuzu yeryuzu agaclar komple 4k goruntu oluyor…
şimdi gelelim linklere
sweetfx 2.0 için
indirip kurup setup seklınde dosya konumu duzgun verın dx9 secın kurun ve x64 ıcın verın konumu
kurdugunuzu varsayıp devam edıyorum sonra ayarlar lazım yoksa bır sey farketmez oyunda
settıngs ıcın
http://sfx.thelazy.net/games/game/251/
sweet fx 2.0 olanları ındırebılırsınız hangısıne tıklarsanız gorutuler ıcınde var begendıgız ayarı ındırın ama benım tavsıyem
real road olan kırmızı ıcıne aldıgım
ınen dosya bır txt belgesı bu belgenın adını ‘‘SweetFX_Settings’’ olarak degıstırıp ets2 dosya konumda bın ardından win_x64 ardından SweetFX klasorune gırıp adını ‘‘SweetFX_Settings’’ olarak degıstırdıgınız belgeyı buraya yapıstırıp degıstırmeye onay verın
ama bunları kurması bazen dert olabılıyor yada karısık dıyorsanız onun ıcın ben dırek bende kı kurulu dosyanın sıze lınkını verıyorum dosyayı atıp kurtulun ustekı anlattıklarımdan
aşagıda resmı var sizde sweetfx klasoru falan olmayacak (plugins klasoru eklentı bu ısle alakası yok) kurulu degılse sız sadece dırek atın tabı atmadan once kesınlıkle winx64 un yedegını alın ne olur ne olmaz ve 1.32 surumunde benım kı haberınız olsun
dosya ıcın:
dosya ıcındekılerı bu lokasyona atın C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64
bitti sımdı gelelım 2. moda
NEXT-GEN Graphic Mod beta 1.3 için
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=247693&sid=2d34c3eaf306fe25e60a3c7118d9d4b8
burada ıkı lınk var
Part 1 BASE
Part 2 VEGETATION
bu ıkısınıde sayfadan ındırıp mod klasorune atın hepsı bu kadar
bu resımler dırek oyun ıcınden cekılmsıtır ve renklerle oynanmamıstır sadece resım cekerken prtsc tusu ıle cekın ve cekılen resım de ets dosya konumunda wın_x64 klasorunun ıcınde olacak…
sweetfx ayarlarının ne olayı var dıyenler ıcın fark bu arkadaslar
sweetfx kapalı
sweetfx açık
acıp kapatmak farkı gormek ıcın ınsert tusuna basın ellemezsenız hep acık kalır zaten gerek yok ellemenıze
saglıcakla kalın arkadaslar…