ETS 2 - MAN TGX Euro 6 [Ana Konu]

Hiç ummadığımız bir anda gelecek ama ne zaman bakalım :smiley:

Seneye ancak gelir.

Bence her iki oyuna da gelecek olan araçlar aynı anda gelir.

İki oyunu aynı anda güncelliyorlar olabilir belki

Daha zamanı var sabredin. gelicek

1 Beğeni

Net bir duyuru yapılmadı ama GoodYear gibi bir bilinmezlikte var. MAN öyle böyle bu yıl gelecek gibi ama Renault gelmezse geçen yılbaşı paylaşılan o videoyu yedirtirler adama.

2 Beğeni

Yeni gelcek Renault ve Man ats deki volvo vnl gibi gelcekse hiç gelmesin bence bu saatten sonra scania gibi kaliteli olması lazım araçlar hatta eski araçları bile düzeltmeleri lazım scs

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Araç 2015 de modellenmeye başlanmış. Bu aracın çoktan bitmiş olması gerekiyordu lisans ile ilgili meselelerin halledilene kadar hazır bekletilmesi gerekilirdi. He bu süreç içerisinde bir eksiği varsa, yanlışı varsa düzeltilirdi. Biz illa bittiği an oyuna aktarın demiyoruz ama işte modeli hazır tut, lisansı halleder halletmez aktar oyuna. Anlıyoruz lisans meseleleri zor, markalar sıkıntı çıkarıyor ama geçenlerde paylaşılan blog gönderisinde hala şasilerle uğraştıklarını söylemişlerdi.

2 Beğeni

her araç için 15 tl vereceksen neden olmasın :smiley:

1 Beğeni

Scania bedavaydı ama :joy:

vallah ben yıllardır yazıyorum açıklıyorum durumu ama anlamamak için siz daha çok çaba sarf ediyorsunuz o yüzdne bir şey demiyorum kendi yanlışlarınızı doğru sanarak yaşamaya devam edin
scania tamamen yeni teknikle sonradan aktarılmış kalkmış 5 yıllık modelin kalitesini karşılaştırıyorsunuz mesele o değil ki? volvo birebir aynı en ufak ayrıntısına kadar aktaracaz da denilmedi neden bu memnuniyetsizlik? man euro 6 da aynı şekilde gelecek önemli değil ki bunlar

5 Beğeni

Aynn abi senin 1.30 videonu izliyodumda bi tarayıcıdan bahsediyodun onunla modelini ctrl c +ctrl v gibi yapmişlar

Neyse; Boş konular yerine daha faydalı genel bilgi olsun diye şunları aktarmalıyım ki buranın asıl amacı yerine gelsin!
Man Nasıl Bir Motor Kullanıyor TGX Euro 6 için?

360(D20) ; 420,500(D26) motorları haricinde 540,560,640(D38) gücündeki altı silindirli Common-Rail motor seçeneklerini bize sunuyor , oyuna aktarımında da göreceğiz demektir.
Animasyonlu daha faydalı videoyu aşağıdan bulabilirsiniz . Euro6 motorunun ne gibi faydaları var ve Euro5 ile karşılaştırmasının sonucları nasıl?

Çesitli güvenlik sistemleri her araçta olduğu gibi Man TGX Euro 6’da bulunuyor ama oyun altyapısında bulunmadığı için bahsetmeye gerek yok.

Sağ alt kısma baktığınızda vites panelini görebilirsiniz.

Kabın içinde Dark (Siyah) ve Bej rengi seçenekleri sunuluyor.

13 Beğeni

Ellerine sağlık Ahmet. Çok bilgi verici bir içerik hazırlamışsın bize. Teşekkür ederiz.

5 Beğeni

Bize genellikle Man’ın euro 5 enjektörleri ve pompaları geliyor.
resim


Genellikle şikayetler araçların geç çalışmasıyla ilgili oluyor. Tabiki bu parçaların bozulma sebebi %1000 yakıttan kaynaklanıyor bunu da bizim ülkenin muhteşem ve temiz! Yakıtlarına borçluyuz. Şu ana kadar sanayiye man euro 6 enjektör ve pompası düşmedi, düşmüş olsa bile zaten Bosch’ta parçası yok Direk sıfır değişiyor. Euro 5 in en azından parçaları var revizyon görüyor 2000-5000 tl arası masraf çıkıyor ama maalesef euro 6 için böyle bir şey söz konusu değil.

8 Beğeni

MAN neden araç içini değişmiyor?

1 Beğeni

Man interior olarak hep düz bir yapı izlemiş bkz

Man F2000
MANF2000INT

Man TGA (E3 yani)

Man TGX Euro 5

Man TGX Euro 6
MANTGXE6INT

Euro 5 ve 6 nın interiorunun pek bir farkı yok bu bazen insanı sıkabiliyor :grinning:

6 Beğeni

Ya ne lisansı yapmayın ya Man en rahat lisans alınan araç millet elini kolunu sallaya sallaya alıyor SCS tam iş yapıyor ama ağır iş yapıyor…

Carthoo forumda paylaşmış. 2019’un ilk ayları diyor.

6 Beğeni

Mart, nisan, mayıs. Belkide haziran…

1 Beğeni