ETS 2 KRONE Dorseleri DLC - Ana Konu

Bu dlc bende var :smiley:

Krone fabrikasının yeri.

3 Beğeni

Paper liner la Porifliner arasında ne fark var ?

Krone Paper Liner kağıt ve kağıt ürünleri, karton gibi ürünleri taşımak için üretilen dorsedir. Sadece kağıt ürünleri değil normal yükler içinde kullanılabilir. Kağıt ruloları ve diğer kağıt karton ürünlerini hassas ve dikkatli bir şekilde götürmek için ekstra önlemler ve özellikler getirilmiştir.
Yani standart bir dorse ama kağıt ürünleri için ekstra özellikleri var.

2 Beğeni

Yani bu demek oluyor ki standart scs dorselerine optima trailer denilen bu tiplerin gelmesi lazım sonrasında dlcdekilere yansır evet mantıklı

Krone faprikasını gezdim ama bir satın alma ikonu göremedim.Sadece model olarak mı geldi?

1 Beğeni

oyun haritası üzerinde dorse satın alma mevzusu olmadığı için çekici alır gibi dorse satın alamıyoruz “krone trailer point” den dorse satın almak için önce standart scs dorselerini satın almak için bir firma üretilmesi lazım ama olmadığı için krone fabrikadan satın alamıyoruz

2 Beğeni

Ama şöyle birşey olabilir sanırım krone dorse fabrikasından krone dorse şasisi taşıyabiliriz sanırım kılçık dorse gibi sanki öyle bir görselde görmüştüm 2 tane üst üste krone kılçık dorse yüklüydü sanki bu aynı iskandinavyadaki volvo veya scania fabrikasından scania volvo yüklü dorseyle çıkmak gibi

2 Beğeni

Dorse satın alınmayacaksa neden yapmışlar gerçekten ilginç :smiley:

1 Beğeni

İskandinavya’da Volvo ve Scania fabrikasından da araç alamıyoruz ona bakarsanız.

1 Beğeni

yük alınıp bırakılabiliniyor diye biliyorum.Yani bir işlevi var en azından

1 Beğeni

Yük alınabiliyor Krone fabrikasından ?

1 Beğeni

krone fabrikasından dorse alınabilmesi için truck dealer prefabının trailer dealer versiyonu gelmesi gerek önce oyuna :man_shrugging:

2 Beğeni

Fabrika kaç senede eklendi :grinning:

Elbet bir sebebi vardır :wink:

İllaki sonuçta adamların o kadar işi gücü var değil mi sadece Krone üzerinde çalışma olmuyordur :grin:

1 Beğeni

Bunun böyle iç içe girmesi normal mi? :sweat_smile: Düz konumda da stop ışıkları dorsenin içinden görünüyor.

o parça o dorse ile kullanılmamalı sanırım.

3 Beğeni

Renault gibi diğer modifiye dlc’si olan tırlar ile de denedim bu dorseyi, kabin arkasındaki egzoz eklentisi büyük olanlar aynı şekilde dorsenin içine giriyor. Diğer dorselere göre ön kısmı biraz uzun kalıyor herhalde, başka bir dorsede hiç denk gelmemişti iç içe girdiği.

Scs nerede yeni lastikler scs

https://twitter.com/KroneTrailer/status/1684488979767255040?t=S3rRb9udgZjqEB221uVsZw&s=19

1 Beğeni