Bi heyecanla girdim konuya heyecanın h si kalmadan çıkıyorum.
Euro Truck Simulator 2 - KRONE Trailer Pack DLC’si bugün küçük bir güncelleme aldı.
İşte yeni arka tamponlar
ETS 2 – KRONE Dorse DLC’si yeni arka tamponlarla güncellendi
Muhtemelen bugün yarın bir blog gelir bununla ilgili 1.45(belki de bir sonraki güncellemede) ile de getirceklerini açıklarlar.
bence bugün veya yarın etkinlikle birlikte fabrikayı getirecekler
1.45 çıkması için erken diye düşünüyorum bence 1.45 den önce yayınlanır
Ben 1.45’in şu zamanda çıkacağını belirtmemiştim aslında. Sadece 1.45 ile gelecek özellikler arasında olacağını açıklarlar dedim. He etkinlik ile getirmeyi planlıyorlarsa zaten 1.45’i beklemezler bence de.
ne demek istediğini anladım evet ama 1.45 ile çıkarsa bir kaç ay daha beklememiz gerekiyor bu kötü olurdu doğrusu
1.45 ile çıkarsa niye bekleyesin zaten başlatılan bir süreç ve etkinlik olacaksa o bu sürüme takılmaya gerek yok. Olursa güzel olur. Eğer birlikte aşama aşama fabrika yapılırsa tabii ancak tat alır mıyım bilemedim.
zort
Gene dorseler eksik
blogda 2 dorse yazıyor ben şok
Oyuna girmeyeli 2 ay oluyor o değil de fabrika geldi mi fabrika geldiyse bir girip çıkıcam o yüzden soruyorum.
2 dorse var ? Eksik derken neyi kast ediyorsunuz ?
Henüz gelmedi
1.45 güncellemesi ile yakında Krone Trailer Pack DLC’si 2 yeni dorse ile Krone’nin Almanya, Werlte şehrindeki fabrikası geliyor.
bu iki dorsenin gelmemesinin nedeni scs dorselerinde standart versiyonu olmamasıdır. Oyunda standart versiyonu olmayan farklı bir çeşit dorseyi oyuna getiremeyeceklerinden gelmemesi normal.
Aynı şekilde Feldbinder trailer pack çıkmadan önce tüm sıvı yükleri taşımak için kullanılan tanker dorseler yenilenip satın alınabilir yapılıp ondan sonra dlc çıkacaktır sadece beklememiz gerek