Oyundaki dorselerin büyük bir kısmı Krone zaten. Onun dışında fiyatlandırma yine büyük ihtimal çok fazla olmayacak çünkü büyük ihtimal 1$ = 1,5 TL önermesi ile olacaktır. Kur bakımından güncellerse SCS günceller çünkü varsayılan kur standart kur Steam’de. Valve sadece şirketlere oyununuz için 1$ = 1,5 TL olarak ayarlayabilirsiniz diye öneride bulunur(?) geri kalanı şirkete kalmış.
Ücretsiz olarak yenilenmesi gerek ama buna ben ya da başkası karar veremiyor biz sadece boş konuşmakla kalabiliyoruz SCS ne düşünüyorsa neyi uygun görüyorsa o oluyo… Ben sadece fiyat tahmini yaptım kesin doğru kesin yanlış diyemem zaman bize göstericek
Bu krone ne zaman gelecek arakdaş
ne zaman gelecegı bellı degıl ama temmuz gıbı felan belkı gelır
çok şey etmeyelim abartmayalım ortalık karışmasın bdf falan yok zaten ama etkileyici dorseler orası ayrı ellemeyin çıkana kadar
Belli olan şeyler var herhalde hasan abi. Bence küçük bir ipucu verebilirsin😉ki gece rahat uyuyalım
Şu maketlerden 2-3 tane ödünÇALAMIYOR muyuz?
arkadaş dorselerin hepsi basık ayrıyetten tırlarda basık baksana resimlere tırın arkası nasıl alcak efsane eğer böyle gelcek se havalı similasyon arka tekerleri indirip kaldırabilirsek 4x2 leri
hiçbir şey belli değil var olan şeylerin yenisi eklenecek başka bir şey yok
öyle bişey varsa sımdıye cıkması lazım var olan şeylerin eklenecekse eğer gerçekteki gibi olcaksa yapmak zorunda bence sonucta adam linsas veriyor millette ona göre alıyor
Adamlar çalışıyor baba. Durmak yok. Helal olsun SCS.
Evet. Hala soruyorum. O adamların resimlerini niye çekiyorlar? Sürücüler için mi acaba? Neyse bekleyip görcez. Bu arada DLC olacak.
Storynin videosu
-Röportaj ya da konuşma içeren tanıtım videosu hazırlanıyor.
-İlk oyun içi görüntüyü gördük.
-1.31 güncellemesi sürprizlere gebe zaten
-Güncelleme ardından çıkışı mümkün (hazır olmaya yakınken duyurulduğu için mantıklı)
NOT: Krone DLC’si ile ilgili her şeyi burada paylaşalım.
Bunu da Schwarzmüller gibi dağıtırlar mı acaba?
ardakadaş krone dorse low deck şasi değilmiydi ? Bu low deck şasi değil böyle değil krone dorse sanmıyrum
Krone Treyler Çeşitleri;
Selçuk abi facebookta en az 2 ayı var demiş dorseler için bilginiz olsun . O yüzden çıkış tarihiyle ilgili tahmin tartışma gibi konuları şimdilik yapmayın boşa konuşmuş oluruz
Ama o bi resim attmıştınz kim attıysa onla bu krone dorseler bir değil baksana basık duyor dorseler hele cekiciler: d