Vay be volvodan önce eklenecek oyuna
volvo beklerken bizi ters köşe etti SeCeSe.
24 Temmuz’da paylaşım yapılıp 5 ay sonra oyuna geliyor. 2 senedir Volvo’yu bekliyoruz. Açıkçası kameralı 2024 model Volvo gelmedikten sonra sadece 2020 modeli gelirse baya bir tepki alır gibi gibi.
Vay be… Beklediğimden hızlı oldu (!)
Yunanistan DLC’nin canlı yayınında birisi Volvo FH’in 10 Aralık’ta çıkacağını yazdıydı. Tarihi bildi ama araç Iveco çıktı.
Aga 5 ayda araç yapılamaz zaten fotoğraf çekip atmalarının iki sebebi vardı zaten ya lisansı o zaman aldılar ve yılbaşı yayınında duyuracaklardı yada bizi Man TGX 2020 ve Daf XD ile oyalarken arka planda lisansı alıp aracı modelleyeceklerdi. 2. seçenekmiş
Onu ben yazdım ama kafadan attım salladım ama Iveco s-way çıktı olsun s-way de olur yakın zamanda yeni Volvo fh5 gelir inşallah umarım
2 yıldır Volvo beklerken duyurulmayan Iveco’nun gelmesi şok etti resmen. Ama sorun değil ETS 2’de yeni model tır eksiği var gelsin hepsine kapımız açık.
selçuk abi tipini beğenmiyorum demişti sanırım bir yayında
29 temmuzda geleceği görmüşüm aw
Volvo’cu arkadaşlarıda anlıyorum ama Iveco’nun kesinlikle taze kana ihtiyacı vardı, Hi-Way ve Stralis sürülecek gibi değil çünkü
umarım güncel versiyonu gelir, 3-4 senelik önceki kasayı getirmezler.
S-Way gerçekte kaliteli bir tır değil şoförler şikayetçi
Duyuru olarak diyorum, tabi Iveco’nunkine duyuru dersek.
Loto içinde bir tahmin yapar mısınız bir şey deneyeceğiz.
Şaka bir yana baya isabetli bir tahmin olmuş.
bu makyajsız kasa büyük ihtimalle makyajlısı kameralı aynalısı gelir, neyse yunanistanı gezmemiştim s-way’e nasipmiş şaka bir yana 2 senedir volvoyu beklememizin sebebi büyük ihtimalle aero serisinin sonradan plana eklenmesi
Volvo bekleyenler bir hayli şaşırdı ve üzüldü fakat Pavel yılbaşı yayınına kadar bir kaç major update gelecek demişti. 3 yıldır Volvo beklendiği için belki önden Ivecoyu salacaklar sonra haftaya Volvoyu salacaklar kim bilir.