ETS 2 - Iveco S-Way [Ana Konu]

Vay be volvodan önce eklenecek oyuna

3 Beğeni

volvo beklerken bizi ters köşe etti SeCeSe.

5 Beğeni

24 Temmuz’da paylaşım yapılıp 5 ay sonra oyuna geliyor. 2 senedir Volvo’yu bekliyoruz. Açıkçası kameralı 2024 model Volvo gelmedikten sonra sadece 2020 modeli gelirse baya bir tepki alır gibi gibi.

3 Beğeni

Vay be… Beklediğimden hızlı oldu (!)

1 Beğeni

Yunanistan DLC’nin canlı yayınında birisi Volvo FH’in 10 Aralık’ta çıkacağını yazdıydı. Tarihi bildi ama araç Iveco çıktı.

3 Beğeni

Aga 5 ayda araç yapılamaz zaten fotoğraf çekip atmalarının iki sebebi vardı zaten ya lisansı o zaman aldılar ve yılbaşı yayınında duyuracaklardı yada bizi Man TGX 2020 ve Daf XD ile oyalarken arka planda lisansı alıp aracı modelleyeceklerdi. 2. seçenekmiş

1 Beğeni

Onu ben yazdım ama kafadan attım salladım ama Iveco s-way çıktı olsun s-way de olur yakın zamanda yeni Volvo fh5 gelir inşallah umarım

2 Beğeni

S-Way’ı yayınlayıp Volvo bekleyen milleti trolledikten sonra SCS çalışanları:

4 Beğeni

2 yıldır Volvo beklerken duyurulmayan Iveco’nun gelmesi şok etti resmen. Ama sorun değil ETS 2’de yeni model tır eksiği var gelsin hepsine kapımız açık.

6 Beğeni

6 Beğeni

selçuk abi tipini beğenmiyorum demişti sanırım bir yayında :smiley:

1 Beğeni

29 temmuzda geleceği görmüşüm aw

4 Beğeni

Volvo’cu arkadaşlarıda anlıyorum ama Iveco’nun kesinlikle taze kana ihtiyacı vardı, Hi-Way ve Stralis sürülecek gibi değil çünkü :smiley:

6 Beğeni
4 Beğeni

umarım güncel versiyonu gelir, 3-4 senelik önceki kasayı getirmezler.

2 Beğeni

S-Way gerçekte kaliteli bir tır değil şoförler şikayetçi

1 Beğeni

Duyuru olarak diyorum, tabi Iveco’nunkine duyuru dersek. :grin:

1 Beğeni

Loto içinde bir tahmin yapar mısınız bir şey deneyeceğiz. :smiley:

Şaka bir yana baya isabetli bir tahmin olmuş.

1 Beğeni

bu makyajsız kasa büyük ihtimalle makyajlısı kameralı aynalısı gelir, neyse yunanistanı gezmemiştim s-way’e nasipmiş :smiley: şaka bir yana 2 senedir volvoyu beklememizin sebebi büyük ihtimalle aero serisinin sonradan plana eklenmesi :face_with_peeking_eye:

5 Beğeni

Volvo bekleyenler bir hayli şaşırdı ve üzüldü fakat Pavel yılbaşı yayınına kadar bir kaç major update gelecek demişti. 3 yıldır Volvo beklendiği için belki önden Ivecoyu salacaklar sonra haftaya Volvoyu salacaklar kim bilir.

2 Beğeni