ETS 2 - Iveco S-Way [Ana Konu]

Bu nasıl bir sistem arkadaş ne yapmaya çalışıyor bu scs Mercedes nerde ya

1 Beğeni

Çok Yakın Zamanda ETS 2 Ye Scania R Electric Gelecek Ve Aynı Zamanda Daf XD Electric Gelecek Ve Son Bombayı Patlattıyorum Daf XF Electric Gelecek Umarım Yakın Zamanda ETS 2 Ye Iveco T-Way X-Way De Gelir Belki Başka modeller De Tabi

2 Beğeni

Doğalgazlı olanı da varmış. Neyin peşinde acaba SCS
:thinking:

BROŞÜRÜ İNDİR

3 Beğeni

Doğal gazlı versiyonu gelecekse Türkiye DLC’de gelebilir malum cennet vatanımızın güzel liderleri her hafta doğalgaz buluyor bir yerde :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ben volvoyu bekleyen tayfayım. Bir yandan Volvodan önce duyurmayan araç çıkmasına kızıyorum diğer yandan yeni araç gelecek diye heyacanlı ve sevinçliyim. Volvoda çıkar ama bakalım ne zaman ? Umarım elektrikli versiyonu değildirde aracı filoya ekleyebilirim. Iveconun geleceğini zaten tahmin ediyordum ama beklediğimden erken oldu. Ben volvodan mercedesten sonra gelir diye düşünmüştüm.

Elektrikli versiyonun E-Tech T’deki gibi kendine has beyaz rengi var. Görseldeki mavi-yeşil gibi bir şey. Elektrikli olması imkansız.

1 Beğeni

İyi bari bu haberi duyduğuma sevindim. Elektrikli araçlarda fena değilde tabi SCS sarj istasyonu eklemedikleri için daha elektrikli araçları sadece tek seferlik işe koyuyorlar. Ben arac piyasaya sürüldükten sonra alıp modifiye edip filoda tutmak istiyorum.

1 Beğeni

İki farklı dijital kadran mevcut. Hangisini yaptılar acaba? En alttaki bu yıl çıkmış.

4 Beğeni

Volvo herhalde Nordic ile çıkacak bu gidişle…

2.si Olmaz umarım daf gibi duruyor kendine özgü olsun :smiley: birde şu güvenlik asistanlarını kadranlara animasyon olarak ekleseler süper olucak

1 Beğeni

Iveco yıılar sonra geldiyse siz bide tuning packi düşünün :skull: heralde 2030 da gelir Iveco Tuning Pack

2 Beğeni

Bu yıl S-Way yenisi tanıtılana kadar ilk resimdeki gibi üretiliyordu. Artık tamamen dijital ekran, kameralı ayna gibi özellikler eklenmiş. Dijital ekranların ikisi de bu yıl gelmiş tuşlarla aralarında geçiş yapılabiliyor.

Dışta ise panjurda biraz değişiklik yapılmış, kör nokta sistemi eklenmiş, ve yeni motor seçenekleri gelmiş. Eskiden üretilen 490 ve 570 bg yerine 500 ve 580 bg motorlar ile üretiliyor

Canlı yayın duyurusunda ki araç makyajlı model muhtemelen. Akşam göreceğiz hangisinin geleceğini. ETS 2’de gelmesini en çok beklediğim araçtı S-Way😀

7 Beğeni

İnşaAllah kameralı olan gelir. Oyunda kendime ayırdığım garajlardaki araçların tamamı kameralı.

yeni kasa gelecek. at fava bekle elemanlar zaten yıllardır ortalıkta yok eskisi ile çıkartacak halleri yok. volvo ile karıştırmayın. sürpriz olan projelerde çıkışı hep yeni kasalarla ansızın yaparlar. eskisi olsa zaten daha önce bilirdik.
doğalgazlı aracı bence istemişlerdir. scs de elektrikliyi doğalgazlı olarak değiştirmiştir zuahahahah

3 Beğeni

Bence yenisi gelecek eski bir paylaşım orda kameralı var

Bir de şöyle yeni logo çıkışıyla birlikte kameralı oldu. Yeni logo olacağına göre kamera da olacaktır.

1 Beğeni

Scs almışken tam alayım diyip makyajlı makyajsız 2 versiyonu da almış olabilir
Tabi herkes makyajlı olanı kullanır o yüzden aslında gereksiz olur makyajsız ama çeşitlilik için alsa fena olmazdı

2 Beğeni

Makyajlı olan gelecekse oyundaki logonun da değişmesi gerek Volvo ve Renault değişmişti

2 Beğeni

Herkese hayırlı olsun, ben bu sene yeni herhangi bir marka model fark etmeksizin araç beklemiyorum demiştim. Ben yanıldım, umarım beklediğimiz kalitede güzel bir araç olur S-Way. Volvo ve Yeni Mercedes - Benz Actros konusunda ise hala iddialıyım 2025 ilk çeyreğe kadar gelmeyecekler diyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Pavel, Yunanistan DLC çıkış yayınında ETS 2’ye 4 Aralık sonrası ve 19 Aralık (tahminen yılbaşı yayınının olacağı tarih) öncesi araç kısmına (ve belki bilinmeyen başka büyük güncellemeler) minimum 2 tane araç ekleneceğinin sözünü verdi ki bu akşam o araçlardan birini sürüyor olacağız. Steam DB’de S-Way harici 2 tane bilinmeyen çekici olduğunu görebiliyoruz. Eğer Scania R Electric & DAF Electric gelmezse MP5 ve FH5’in (Aero dahil) önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta oyunda olacağını düşünüyorum fakat S-Way sonrası 1 tanesini 2025 veya daha sonrasına da bırakabilirler ama dediğim gibi son dakikada problem olmazsa 19 Aralık öncesi S-Way’den sonra minimum 1 çekici daha gelecek.

9 Beğeni