ALLAHIMMMM BU VİDEOYU S-WAY İÇİN ATACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM
daha 4 dakika olmuş helal olsun bende paylaşırım diye geldim
Bende şans eseri gördüm tam paylaşan olmuş mu yoksa paylaşayım dedim 1d önce paylaşılmış
ŞAKA YAPIYOSUUNNNNN
OYUNA GERİ DÖNME ZAMANIDIR.
Yayında gösterilmeyen bir araç, scs çok garip bir firma. Herkes yeni Volvo FH beklerken elektirikliler geldi şimdi s way gerçi hemen geleceği kesin değil
2 senesi varmı bununda.
Volvodan önce gelir
Hele şükür Iveco yaşam belirtisi gösterdi. Şuan sindiremediğim için şaka gibi geliyor ama haber doğru.
Artık cidden gelsinde şu kola kamyonundan kurtulalım abi bee
Oooo 2025’te gelmeyecek araç tanıtılmış.
Aksi bir şekilde ben bu senenin sonuna kadar gelebileceğini düşünüyorum, gelmezse de en geç 2025’in ilk çeyreğinin sonuna kadar gelir
Kola Kamyonu?
Hocam oyundaki eski kasası kola kamyonuna benziyor ne güç var ne hız var nede görüntü var model olarakta çok eski duruyor artık, herhalde şu 11 yıllık ets hayatımda 2-3 kez kullanmışımdır o aracı hani böyle bir marka varmıydı oyunda bunu bile sorgulamaya başlamıştım hi way modeli’nin az çok yine gideri varda diğeri çok kötü bence.
Viyana kuşatması gibi Ivecoyu yıllardır darladılar en sonunda verdiler lisansı IVECO bile lisans verdiyse herkes verir ben eminim.
o “mercedes bile lisans verdiyse” değilmiydi nede olsa en son ismi lisanslanan mercedesti. bakma iveco problem çıkaran bir firma değildi. ne olduysa birşeyler oldu. iveco lisans olayından caydı en sonunda ikna olmuşlar gibi ama.
O zamanları pek hatırlamıyorum. ATS tarafında daimler ile arası iyi olduğu için yeni Actros un geleceği belliydi zaten ama Iveco tarafında yıllardır yaprak kıpırdamıyordu
Hi-way öncesi harbiden kola veya orta boy dondurma kamyonlarına benziyor ama Hi-way farklı bende Hi-way’e öyle dediniz sandım. S-way gelirse hem o meşhur Magirus ve Turbostar skinleri ile gelirse of of of…
İsteyene sayısal loto numaralarınıda veririm