Yeni Ayet İndi
Hâlâ ödeme sistemi çalışmıyor mu yoksa paypal falan mı var sadece? Bir ara denemiştim almayı olmamıştı
Gerçekte beyaz olduğunu bilmiyordum. Muhtemelen dediğin gibi marka istemiştir yada gerçek hayatta beyaz olduğu için SCS beyaz yapmıştır gerçek hayata benzesin diye.
Oto frende durduk yere devreye giriyor o yüzden araçta kullanmıyorum. Muhtemelen araç alçak o yüzden vuruyor altını. Oto frenin devreye girme sebepi bu olduğunu düşünüyorum.
yıllar önceden alayını satın aldığımız için iyiyiz ama sahip olamayanlar konusunda herkes eleştiride haklı. bu adam kadar alanında perfect ama işine sadakatte sallamasyon birisi daha yok. geliyor görüntü veriyor, selam sevgi çakıp arazi oluyor:) tam Ukraynalı. neredeyse 1 yıldır gumroad desteği getirecek
Bölme sarkan süslere çok yakın olduğundan süs içine giriyor. Çıkartmak için süsü değiştirmek ya da oyunu yeniden başlatmak gerekiyor. Bölmenin önüne şeffaf panel koymak zor geldi herhalde.
Ya araçta mı bir sorun var bende mi kafayı yiyeceğim artık (ön liptekiler soldan sağa beyaz,turuncu,kırmızı) beyaz lamba turuncu yanıyor, ama beyaz lambayı dorseye takınca beyaz yanıyor, arabada sorun varsa boşa sildik oyunu
Hocam SCS nin yaptığı araç ile kullandığın modun ne alakası var
Çünkü slot ekledim sadece, aynı slotlar dorse de de var fotoğraftan gördüğünüz üzre dorsedeki boynuz lambalar beyaz yanıyor ama aynı lambalar turuncu yanıyor, sadece bu arada böyle bir şey var
Mantıklı bir açıklaması vardır muhakkak
bu aracın direksiyonu çok büyük durmuyormu? onu düzelten bir mod vs yokmu.
direksiyonu f4’ten en küçük haline getirip koltuğun cama olan uzaklık-yükseklik ayarını biraz kurcalayınca büyük durmuyor. koltuğu yükseltip kafayı biraz eğince göze batmıyor bir deneyin derim.
Araca başka seçenek eklenmese bile yeterli en çok bu şasi ve kabinle gördüm. Ayrıca çok ters bir zamanda çıkış yaptı Volvo gelene kadar olabildiğince sürmeye çalışıyorum, tek sıkıntı göstergedeki yazıları okumak zor Iveco küçük ekran koymuş gibi. Direksiyon banada çok büyük geldi genelde sürüş pozisyonuna dokunmam ama ayarlamak zorunda kaldım bu sefer. Bunların dışında modelleme ve sesler gayet iyi.
Dijital ekran gerçektede küçükmüş. Önündeki cam da ay gibi parlıyor mübarek.
Bu da kare olan
Karbon interiorda dasboard tamamen dijital imiş. Dolayısıyla daha büyük. Ah Scs kör ettin bizi.
Scs kadranda her zaman olduğu gibi yine sıvamış ama bu seferki öyle böyle olmamış. Ben içi biraz ferahlasın diye boşline pakete biniyorum ordan yırttım.
lowdeck modlarına anlam veremiyorum zaten oyunda körük sistemi mevcut niye mod kullanılıyor ki? bilmediğim bir şey mi var
Doğru biliyorsam o körük olayı sadece dorse takılmasında ve çeşitli yüzeylerde düşük hızlarda seyrederken tabanı vs. korumak için var. Süspansiyon ayarı gibi değil diye biliyorum.
lowdeck başka birşey , körük başka. Midilli Tekerlek reelde var , oyunda da olması gerekiyor. Bende bir Midilli Tekerlek hayranıyımdır