ETS 2 - Iveco S-Way [Ana Konu]

Kaç km lik yakıt kaldığını göremiyoruz sanırım

Kodu var. Eğerki konsolun açıksa kodunu yazıp (Şuan hatırlamıyorun internette araştırsan illaki bulursun.) Otomatik resetlemeyi kapatıyor ve yüksek hızlarda kullanmanı sağlıyor.

1 Beğeni

SCS’nin yine sıvadığını gören kaptan olaya el atmış

5 Beğeni

Kaptan da sıvamış. Ses modu yokken motor freni yapınca devir 2500’lere çıkıyordu araç ona göre vites düşürüyordu. Ses modundan sonra devir 2000’nin üstüne çıkmıyor motor freni işlevini yitirmiş.
Ses modunu kapatıp denedim gene aynı. Motor frenine bir şeyler olmuş 2000 devirde kesici var araçta böyle değildi.

Update almış çünkü scs forumdaki belirtmiş birisi, soldaki yeni değerler sağ ise eski

1 Beğeni

Retarder de 3 kademeli galiba neyse bakacağım artık.

Bu kısım bir bende mi böyle? bazılarında derece yazıyor klima kısmında

Bende de yazmıyor. Bu sürüm ile kaldırılmış olabilir. Yazan varsa söylesin…

Bende de yok, ilk geldiğinde vardı ama.

Bende şaşırdım etkileyen mod da yok, acaba winterland geldi onunla mı alakalı yoksa hata mı? :thinking:

Başka profilde denedim. Onda da yazmıyor. Normalde 17 derece yazıyordu. Winterland’da 17 derece biraz absürt olur diye kaldırmış olabilirler.

2 Beğeni

Belki güncelleme ile silmiştir. Derece açık olursa sanki klima açılmış gibi oluyor o yüzden belki SCS kaldırmıştır çünkü klimalar kapalı ve açılmıyor :smiley:

2 Beğeni

ETS 2 IVECO S-Way çekicisine ait şablonlar. PSD, PDN ve PNG formatında boyanabilir tüm parçaların şablonları yer almaktadır.

https://sharemods.com/n76st4skv4uo/IVECOS-WayTemplates.rar.html

3 Beğeni
5 Beğeni

Bu tırda kontak anahtarı animasyonu neden yok gerçektede böylemi

Oyuna girip bakamıyacağım ama bu araçta kontak yok. Direk start-stop düğmesiyle çalışıyor oraya animasyonu koymuşlardır artık. SCS’nin On The Road serisinde gördüğüm kadarıyla anahtarı koymak için bi bölmede var park freninin altına denk geliyor.

Ben direksiyondaki start stop tuşunada baktım orada da animasyon yok