yine boş şeylere takılıyorsunuz. araç 2025 model. lansmandan sonra geldi. kadranda size istediğinizi vermediği için bu gerçek değişmiyor. seçenek olsa ne olur olmasa ne olur. boş. ![]()
E o zaman boşluk olsun orası
bir anlamı yoksa
Burada önemli olan kolay ve hoş olacak bir şeyi SCS nin yapmaması. Kolay olmasa eyvallah.
gelse ne olacak? ![]()
Bende eğlence sisteminin ekranı değiştirilmeli olmasını istiyorum. Ama işte olmuyor. Alt yapısını yapmışlardı. Ne bileyim radyo ekranı olcak orada dinlediğin müziğin adı Felan yazacak bence on numara olur. Rockstar ve zuuks yapabiliyor da SCS nasıl yapamazsın ? Birde geri dönüş kamerası olacak geri viteste otomatik açılacak. Modu var ama radyo ekranında dinlediğin müziğin adı yazmıyor.
Navigasyon dikkatinizi çekti mi ? Diğer araçlardan farklı. Acaba ileride navigasyona güncelleme mi gelecek. Gece modu gündüz modu gibi. Gelse güzel olur.
sence çekmemesi mümkün mü ustam kör oldum gece gece.
de, navigasyon güncellemesini buradan nasıl tahmin edelim getirirlerse getirirler, bunun bir ipucunu bununla vermiş olamazlar. varsayımları bile mantıklı temeller üzerinden yapmak lazım
Ne bileyim belki bu araç üzerinde test ediliyordur diye düşündüm. Ama o güncelleme olsa fena olmaz. Sabah açık renk gece koyu renk. Gerçekte ki gibi. Güncelleme fena olmazdı bence.
Aracın navigasyonu orijinalde beyaz. Iveco böyle istemiştir.
Ayrıca oyundaki bu beyaz navigasyon verisi kullanılarak modla diğer araçlara yapılabilir.
Abdullah hocam çok teşekkür ederim dediğin gibi yaptım. K tuşuna iki kere bastım ve direksiyonu da dipten üç değil iki kere yukarı aldım ve zevkten dört köşe oynuyorum. Ayrıca 2.17 ve 2.31 son dişli oranları da beni şoka sokmadı değil, ben 2.31 taktım. ![]()
Bu kısımda da altını vurup hasar alıyor moralim bozuldu daha yeni aldık. ![]()
beyaz ayrı bir hava katmış keşke tüm araçlar için seçenek olarak ekleseler
Her üretici firmaya sorup izin almaları gerekir. Araçlar lisanlı olduğundan izin durumu söz konusu.
navigasyon ve multimedya bölümü genelde çoğu markada birkaç farklı özelleştirme seçeneği ile geliyor aslında ve hadi bunu yok sayalım karanlık mod açık mod mevzusu bile böyle birşey için sorun çıkartmaz aslında
hocam rica ederim çok mutlu oldum uygun ayarı bulmana
iyi sürüşler kazasız belasız inşallah ![]()
Agam yine dehliyor maşallah
Vites düşerken devir 1500 lere kadar yükseliyor sanki motor freni açılmış gibi.
Hızına bağlı. Ben normal güç modunda kullanıyorum yanılmıyorsam o da maksimum güç devrinde vites yükseltmek için idealdir. Eski ivecolarda da yeni s way modelinde de 2500 devre kadar çıkabilecek motor var ve motor frenleri canavar gibi. Man euro 6 falan oyun için konuşursam facia mesela.
Oyun için konuşursam gene üç kademeli raterdere sahip araçlarda motor freni önem kazanıyor ve iveco çok başarılı.
Böyle bir fov ayarlayabildim. İleride yine düzenler miyim bilmiyorum ama dashboard’ın ufaklığı, direksiyonun eşşşeek kadar oluşu bütün ayar dengesini bozuyor. Büyük ihtimalle fov ayarı en zor olan araçlardan birisi…
Bremen
- Zaragoza ![]()
Taşıdığım yük : Araba (10 Ton)
100 - 110 Kmh arası sabit hız
2309 Km yol gidildi
Yakıt Tüketimi : 29.2 lt/100km
ben çok rampa inip çıktığım için 1700 km ortalaması hala 40lt
daf xg aracımda 28lt leri görmüştüm