Hata mı bilmiyorum ama aracın otomatik freni durduk yere devreye giriyor. Örneğin feribottan çıkarken ve girerken devre dışı bırakmak zorunda kalıyorum.
Bu modu kullanan yine olur bence. Çünkü bu aracın interioru daha farklı. Keşke bu interiorluda gelse. Birde bu aracın modifiye seçenekleri fazla.
umarım güncelleme ile düzeltirler hi way de 3 kademe retarder koymuşlardı gerçekteki gibi olsun diye modla 5+1 kademe yapmıştım yeni araçta gerçekçi şekilde yaparlar diye beklerken adamlar animasyonu kaldırdı çok garibime gitti he bu arada retarderi modellenmişler hatta soğutma borusu radyatöre kadar gidiyor
Baska bir güncellemede gelecekmiş.
dışı seni içi beni yakar olmuş, içini beğenmedim, direksiyon çok büyükmüş gibi gözüküyor, bir türlü oturma pozisyonunu istediğim gibi ayarlayamadım.
Bende şu ayarda rahat edebildim
Bu arada ayna ile ilgili ayarlar yüksekte olmasına rağmen çözünürlük sorunu var gibi.
O sanırım her araçta var. Volvo FHdede o sorun var.
Blender kullanan biri varsa Allah rızası için template çıkartsın, sadece kabin olsa yeter
Bu gelen araç 2024 model mi yoksa 2025 model mi?
2025 model birkaç ay önce tanıtıldı.
@HasanOfke Hayır. Gelen araç 2024 model geçen sene çıkan. 2025 yani bu yıl çıkanın dashboardı farklı. Daf NG’ye benziyor.
2025 S-Way →
https://sharemods.com/ipy015p3ohe2/SWAY_template8k.rar.html
Kabin kısmı için 8k çıkardım kullanabilirsiniz.
kadranda köşeli ve yuvarlak seçenekler var. neyse
Gösterge paneli görünüş olarak değişebilir tema 1 tema 2 gibi keşke scs de yapsa ama nerde
Oyunda o özelik şu an yok. I tuşuna atamak yanlış olur. Şu anki sistemle interior değişikliği ile olur ancak.
Videoda 5:30’dan sonrasına bakabilirsiniz, araçta iki farklı gösterge var tuşlarla bunlar arasında geçiş yapılabiliyor. 2024 modeli şu an oyuna eklenen araç yani en son üretilen model.
Ben Hasan Öfkenin demek istediğini demek istedim evet oyunda şu anlık yok yani demek istediğim model yılı değil sadece yazılımsal diye biliyorum
Eline sağlık, teşekkürler.
Bir tuşa atayarak yapmak kolay bunu. Ama SCS yapacakta hey gidi hey.