ETS 2 - Iveco S-Way [Ana Konu]

bu oyunda diske yazma sorunu yoktu, önceleri hızlıydı şimdi epey yavaşladı.

Berbat birşey o olay, oyun dosyaları durduk yere hasar görüyor. kaç kere oyunu tekrar kurmak zorunda kalmıştım.

ETS 2 de artık retarder’a yavaş yavaş veda ediyor. Son gelen elektrikli TIR haricinde normal bir TIR’da retarder kolu artık motor freni kolu olmuş. ATS’de de böyle ama gerçek hayatta öyle olduğu için öyle. Demek ki Avrupa TIR’larında da artık retarder’a veda zamanı. S-Way’de retarder kolu artık motor freni kolu. Retarder özelliği de var ama onun kolu filan yok.

2 Beğeni

Keriz silkeliyip, SCS’den daha fazla para kazananlara yazık oldu

8 Beğeni

iveco çok güzel olmuş, dolu dolu duruyor… soqard3 buna lowdeck mod yapar ( eli hızlıdır, yarın öbür gün çıkarır ) o zaman tadından yenmez.

sen git bayiden 0 s-way al, lamborghini gayış gibi dursun.

7 Beğeni

Böyle koltuk ayarı yaptım iyi mi kötü mü bilemedim. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

birebir aynı kullanıyoruz, sadece kafayı bi tık öne eğebilirsin onun dışında ideali bu bence. çok geriden kullanmayı sevmiyorum.

1 Beğeni

Göstergenin üst dizaynı ve direksiyondan dolayı görüş biraz daralıyor ama direksiyonu bir kademe daha indirirsem iyice kucakta kalacak.
Kafa ayarını hiç ellemedim bugüne kadar nasıl yapayım bir kademe K tuşuna mı basmamı önerirsin?

yokuş çıkarken de kafanın çok aşağıda olması iyice aşağıdaymış gibi hissettirse de yukardaymış gibi olmasındansa aşağıdan oynamayı seviyorum. benim ayarım cam tamamen görülebilir olduğunda duruyor. yani senin attığın fotoğrafta bir kere daha k’ye basarsan camın hepsi görünecek ve üstteki boşluk görünmeyecek. zevk meselesi tabii ama iveco için bana en konforlu hissettiren de bu oldu.

1 Beğeni

10 euroya modeli royalty free olarak satın alırım. iletişim için dm

3 Beğeni

Türkiye’ye en yakın şehirde iveco bayisi bilen var mı? O kadar yol yapmışım iveco bayisini keşfetememişim

@sonsobabukucu

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Rica ederim :raised_hands:

1 Beğeni

Tır güzelde optimizasyon sorunu var. Bu tırdan önce Volvo FH kullanmıştım kasma yoktu bu tır kullandığımda drop yiyorum.

Abdurrahman Çelebi rolünü üstlendiği için kendisine teşekkür ediyorum, 20€ verdim mi? bir dost sağolsun ödetmedi :sweat_smile:

geç olsada kavuşturanlara teşekkürler, kornası harbiden güzel, diğer sesleri de fena değil ama geçişlerde hep bi boşluk oluyor nedense

Bende tırı böyle modifiye ettim. Sizce nasıl olmuş ?

1 Beğeni

motor bloğu diğerlerine göre biraz daha detaylı çizilmiş :thinking:

5 Beğeni

aman allahım

2 Beğeni