ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

Sadece müzik mi? Az önce oyundayken karga sesi bile duydum :smiley:

4 Beğeni

Vallaha ya, botların seviyesini artırmak da fena değil ama multiplayer bir başka.

1 Beğeni

bir liman şirketinde kenrara çarpan dalga sesi bile duydum ben

2 Beğeni

DLC çok güzel de keşke çok drop girmese be… :smiley: Şehir içlerinde droptan oynayamıyorum bazen. Bizim bilgisayar da eskimeye başlamış demek ki :smiley:

2 Beğeni

37 Beğeni

Murcia’da garip bir heykel.

Orjinali :arrow_lower_right:

3 Beğeni

o çok yavaş bir hayvan vardı adı aklıma geldmedi ona benzettim onu

1.40’ın özeti gibi bir fotoğraf. :heart_eyes: :+1:

1 Beğeni

badojoz da enteresan bir kadın heykeli var sanatçı güzel yapmış :smile:

bakalım bekliyoruz hala gelecek de biz mp giricez…

Öncellikle dlc çok temiz tek başına yeni bir oyun gibi ancak bunun bir sebebi var aynı zamanda düşündükçe sinir oluyor insan.Ets 2 nin ilk ana haritasında iyiki Fransa ve İtalya’da olduğu gibi 4-5 eski şehir yokmuş sıfırdan yaptıkları için bütünlüğü bozan absürd bir şey yok Scs neden Fransa ve İtalya’da eski şehirleri dlc çıkmadan sıfırlayıp sunmadı anlamıyorum o kadar saçmaki yepyeni bir ülkede tır sürüyorsun bir sokak sonra pikselli texture lere sahip sokaklara giriyorsun bence onlar sıfırdan yapılmalı hiç profesyonel bir oyun gibi durmuyor.

1 Beğeni

italyada yenilenmeyen şehir yok, fransada da lyon var sadece

1.41 de lyon rework ve bazı iyileştirmeler olur

1 Beğeni

Torino, Verona ve venedik yenilenmedi diye biliyorum ben ama

Yarın akşam yayında 1 kişiye Iberia DLC vermek istiyorum ancak sohbetten katılanacağı için Twitch ve YouTube’da aynı anda çekiliş yapmak zor. SimülasyonPark’a özel yapsak olmayacak.

1 Beğeni

Gleam kullanılabilir. tek linkten katılım yapılır, 2 platformda yayın olur.

çok uzatmak istemiyorum :frowning: gleam’i bayadır kullanmıyoruz harbiden :smiley:
çünkü başka bir çekiliş daha olacak orada iki yayınla birlikte zor olur gleam ile de olmayacak gibi onu artık tek yerde yaparız
neyse yarın yayında bakıcaz

O zaman iki tane verin 1 tane YouTube 1 tane twitch :slight_smile:

3 Beğeni

Barcelona’dan herkese selam :smiley: Hevesimizi alalım Renault’u garaja geri çekiyoruz :smiley:

4 Beğeni

İtalyanın Napoliden sonrası çok dandik güneye doğru. Kuzeydeki şehirler iyi tasarlanmış. Sicilya bence biraz özenli yapılabilirdi özellikle.Sardinya kalitesi yok.
Tarantoya gerçekte gidip gezmiştim. Rafineri bölgesinin oralar benziyor da benzemiyor da ama Sicilyaya göre iyi güneydeki şehir olarak.

1 Beğeni