bende de yapıyor drop ama herhalde nesneleri ilk yüklediği için yapıyor. yoksa aynı gittiğim yollarda fazla yapmadı
‘No Road End’ modlarını kullanabilirsiniz bütün ‘xxxxxxx’ olan yollara girebiliyorsunuz. IBERIA DAHİL.
Kapalı yolları açan modu bi ara ben de kullanıyordum ama o yolların devamındaki yapılmamış yerleri görünce tadı kaçıyo. O yüzden kullanmıyorum artık.
Ats de yazdım Ets dede bu şekilde olma ihtimali var daha denemedim.
bu akşam Ats oynarken belli ayarları kısarak 25 den 35 lere getirdim fps yi ama fark ettim ki oyunda araç farlarını açınca direk fps de 10 12 birim birden düşme oluyor ve oraya sabit kaliyor 24 23 e yani… farlarda şuan sıkıntı var gözlemlediğim.
Ai araçlarının farlarını kapatinca da oyunun ne zevki kalıyor ki gece gece farları süs gibi mi duruyor yani anlamadim
Ai araclarını denemedim zaten kendi kullandığım aracın farları gündüz bile açsam aracın farlarını bu fark oluşuyor.
1.40 güncellemesinden sonra oldu bu. Bende de aynı şekilde 8-10 fps düşüş oluyor farlar açınca
Bana ai deme sovesim geliyor her şehir girişinde trafik ışıklarında benim tarafta ışık yeşil olduğu halde duruyor kımıldamıyor özellikle toledo golf ve isuzular için sonra duble yollarda sağda ve solda tır varsa makas atıyorlar
mesela bilbaodan çıktım bende scania s 730 lowbedde kepçe sağ şeritteyim az ileride solda daf xf var onun lowbedde traktör var herneyse bi baktım yanda toledo makas attı sonra station bi merso c geldi dedim durur tırlar neredeyse yaklaşıyor hiç durmadı bana mısın demeden solladı
ai araçları hep troll yaptı hani bu ai araçları düzgündü
utanmasa tofaşçılar gibi şey yapacaklar. Tırlar kavşaklarda kafa kafaya vurur isuzu göbekte aniden geri geri gelir Allahım kafayı yiyecem benzinlikte yanıma yeni daf gelir ben benzini doldurup giderken adam daha yeni durdu birde pat birtane koydu bana tövbe tövbe bana kimse ai araçları demesin
Burası hangi şehir ?
Almeria diye biliyorum
Almeria şehri
Ne güzel işte değil mi adamlar İstanbul Trafiğini simiue ediyorlar oyuna
Almeria aga o
İstanbul olsa neyse iber yarımadasındayız aga insanlar azcık düzgün sürer avrupa birliği ülkeleri sonuçta
Artık şu yapak zekanın kafasından söz etmek saçma geliyor, ne olduğu belli işte ai lerin yıllardır alıştık yapicak birşey yok
Yahu bunlar düzgündü bir iberria yükledikten sonra güncelledi arabalar kafayı yedi
güncelledi derken güncelleme geldi
O değil de yeni deneyimleme fırsatım oldu. İberia gerçekten çok güzel olmuş. kendimi bir an Türkiye’de sürüyormuş gibi hissettim. Tabi Andora da olsaydı keşke orada kocaman bir boşluk var ve tekli yol da pek fazla hatta neredeyse hiç yok. Onun dışında güzel olmuş. Umarım yeni yapılacak re work haritalar da en az İberia kadar güzel olur.
a coruna vigo almeria porto olhao malaga ve zaragoza güzel olmuş baya navia ve santander de güzel bilbao sevilla ve cordoba bence ofsayt
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)
Birkaç ayar gelmiş ‘‘ses ayarları’’ kısmına, ayrıca biri konu açmıştı oraya kodları yazmıştım şimdi bulamadım neresi olduğunu. Ayrıca RTX Voice’u kullan eğer nvidia varsa gürültü kirliliğini azaltır