bunu bildiğim iyi oldu editörden bakayım basıl yapılmış o ses sistemi😄 merak ediyordum hep nasıl uygulayacaz haritalarımıza diye
1050de hangi ayarlarda oynuyorsun ki? Hepsi en yüksek veya 2K çözünürlükte mi?
yok full hd 1080 ne kadar ayar varsa alayı açık işte
Valla ben ayna ölçeği ve kalitesi orta diğer ayarlar yüksekte 1080p çözünürlükte 70-80 fps alıyorum. i7 9700H ve 1660TI ekran kartım var. Bu ayarlarda oynuyorsan 22nin üstüne çıkması lazım bence.
Yok ztn sadece fps düşüyor doğal olarak çok assets ve obje olan yerde
Dlc nin bazı noktalarında aşırı detay yoğunluğundan aşırı droplar olabiliyor sistemim düşük tabii onun etkisi de mutlaka var ama ayarlarımda orta halde zaten zorlamıyorum çok da fakat bazen 20-25sn kadar takıldığım yerler oldu…aklıma direkt acaba cutplane eksikliğimi var geldi(haritayla uğraşanlar anlar dediğimi) çünkü bu kadar uzun süreli drop atması hiç mantıklı değil ama optimizasyon güncellemeleriyle bu da çözülecektir. Rttbs de ilk çıktığında bu şikayetler vardı çok zaten
Bende 4GB 1050TI, 16 GB RAM ve i5-7300HQ var, ayarlar en yüksekte, sadece ölçeklendirme %150 ve oyuna son güncellemelerde gelen birkaç ayarcık ortada, otobanda genelde 60 FPS, şehir için 45 - 55 arası ama drop olunca 35’e kadar düşüyor.
Genel olarak 50 fps’den aşağı düşmüyor. Her yerdeki gibi aynı diyebilirim.
Birde sen tüm haritadaki sesleri duysan, mesela yol çalışması
Eğer video atılabilseydi ben bu sesleri Bulgaristan ve Sardunia’da da kaydetmiştim
İki DLC’yi aynı ekip mi yaptı yoksa farklı ekip mi yaptı bilmiyorum ama Rusya ve İberia ekipleri farklı olacak ve aralarında şuan verilen rusya fotoğraflarına bakarsak çok farkı var (…)
Hangi şehirde olacaktı, İspanya’ya geldiğimde bi bakayım, Iveco’nun İspanya’da fabrikası vardı ama şu anda nerede hatırlayamadım, oyuna koymuşlar mı bakacağım
Ben Madrid’de diye biliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Bende çok kısık hangi ayardan açılıyordu onlar?
Vardi sanırım emin değilim
ya hele bilbao acc firmasının üst kısmındaki yolda oyun crash verdi sandım nasıl bir drop
Ortam seslerini yükseltmen gerek.
cs 1.6da ve csgoda olan cs_italy haritasındaki yere benziyor
şehir içindeki girilmeyen sokakların engelleri daha geride olsa iyi olurdu, girip devam eder yolun devamı olmadığını görünce geri dönerdik.