ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

Bence optimizasyon konusunda pek sıkıntı yok. Ben sadece Bilbao ve Sevilla da 45 fpslere kadar düştüm. Düşük fpsten şikayetçi olanlar için sistem yenileme zamanı geldiğini düşünüyorum.

1 Beğeni

Efsane olmuş orası :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Şurayı buldunuz mu :smiley:

2 Beğeni

fps düşüşlerini otomatik kayıt aldığında gördüm, anlık 15-20 fps kaybetti, bazen köprü altı geçişlerde oldu şehir olarak tam hatırlayamadım, sistemi i5 ve gtx1650 ye yükseltebildim vsync açık

ben yeni farkediyorum o yüzden soracağım karşıdan gelen AI tırlar ne zamandan beri selektöre karşılık veriyor şaşkınlık içindeyim şuan :open_mouth:

1 Beğeni

Uzunların açıksa karşılık veriyorlar :slightly_smiling_face:

Almeria’da bahsettiğiniz konum:

22 Beğeni

Ara sokak kapalıymış :frowning_with_open_mouth:

1 Beğeni

kapalı, bilerek kısa çift selektör çaktım yanıtladı, belki benden yansımıştır dedim tekrar gelenlere denedim oluyor :face_with_raised_eyebrow:

49 şehrin tamamını keşfetmeden İspanya sınırından yukarı çıkmayacağım :smiley: Henüz İspanya’nın kuzeyinden başlayarak 9 şehri gezebildim. Şehirler ve yollar harika. Bazı yerlerde börtü böcek sesi duymak için kontak kapattığım oluyor :smiley:

Yalnız müzik köşedeki yerden değil de ara sokaktan geliyo. Sıfır kamerasıyla ara sokağa girince müzik arttı. :smiley:

3 Beğeni

Otobüs modu ile oynayınca ETS değilde ECS gibi geliyor…

2 Beğeni

Tek seferde dönebilen bordo berelidir. (not: bordo bereliymişim)
https://www.youtube.com/watch?v=eZwwGm3PI9g

5 Beğeni

Burası hangi şehirde hocam

1 Beğeni

A Coruña Cantera Ibérica :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ben onu birtürlü ayarliyamiyorim bazen cevap veriyorlar bazen vermiyolar (sadece tırlar değil diğer araçlarda yanıt veriyor :slightly_smiling_face:)

1 Beğeni

DLC’yi aldım ama daha gezemedim. Gezen arkadaşlar varsa Iveco fabrikası var mı acaba haritada?

napalım 1050 kurtarmıyor artık opti her sürümde sürünmeye başladı 30 larda gezen suan 22 üstüne çıkmıyor full ayarlarda. 1050 üstü bi kartlı masaüstü yada laptop suan 12 k larda geziyor Ets yada ATS için mi ne başyapıt oyunlar bu halde değiller. masaüstü zaten toplayamazsın da sanırım bu devirde.

dedim ben dlc nin besti şuan olhao da iyi

1 Beğeni

aynen öyle bayıldım da yazdım mükemmel a coruna özelikle