ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

Bi sefer videosu deneyesim geldi ama laptopla istediğim kaliteyi yakalayamadım, yine de sürüş iş görür :smiley:

1 Beğeni

28 Beğeni

Bu DLC’de sol şeritte yavaş giden yapay zeka tırlar çok var.

6 Beğeni

23 Beğeni

ve seni sollamak için sola çıkıp orda kalan tırlar :smile:

1 Beğeni

Heh aradığım yorum tek sağda giden benim yav heh sonunda biri benim gibi düşündü çok şükür

ve bir de üstüne üstlük sen şeridinde ilerlerken gelip sana çarpan yapay zeka araçları çok fazla maalesef…

4 Beğeni

Haritada detay olarak söylenecek hiçbir söz yok fakat kavşaklar neden böyle ya yolda 90 ile gidiyorum yol birden ikiye ayrılıyor karpuz gibi kalıyorsun ortada.
Gerçekte de böylemi acaba

21 Beğeni

Baktım gerçekte de öyleymiş :smile:

3 Beğeni

İtalya’nın kuzeyi rework gerektiriyor halen, özellikle şehiriçleri.

Girişi ve park yeri güzel olan şirket buldunuz mu hiç.

ana harita reworklensin de önce

Hangisi kötü ki?

1 Beğeni

Yok bazı resimler paylaşılmıştı burada park yeri ve girişi ilginç olan onları soruyorum

Bu sayfada 915. sırada olan mesela

1 Beğeni

Binanın içine park edilen kısmı diyorsan Bilbao’da ki Spinelli şirketi :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Eyvallah kardeşim. :slight_smile:

1 Beğeni

İtalya dlc’si çıkacağı zamam, varolan şehirler yenilenmişti, yenilenmez oralar

Sen göbekte benzinlikte vs. geri geri gelen isuzuları kör noktadan makas atan toledo ve renegadeleri unutmuşşun sonra soldan roket misali ama 2 saat solda kalıp sol şeridi tıkayan tırları mı dersin yoksa
benzinlikte yeni durup sen hareket edince aniden yapıştıran tırlarımı dersin tırlar arası makas atıp kırmızı ışıkta geçen çakma neoplan otobüs mü dersin
valla bütün ai araçları çılgın bizim türkiyede bile böyle şey yok hatta rusyadada yok ispanyada ve portekizde ne yaşıyorlarsa artık