ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

ee istanbul-barselona seferlerine başlamayan kaldı mı şimdiden :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

iberia dlc yarın saat kaç gibi yayınlanır acaba

20-21 gibi

bulur mu o kadarı ya tüh

akşam 8 diye biliyorum

İberia ETS 2’nin kendi web sitesinde 18 euro olarak gözüküyor. Euro bazında diğer harita dlc leri ile aynı fiyattan çıkıyor.Ben diğer haritalardan daha büyük olduğu için daha pahalı bekliyordum.

2 Beğeni

Fiyat tartışmasına ve tahminine kesinlikle girmeyelim. Yarın akşam belli olacak. Ondan sonra da üç beş ucuz olur pahalı olur yine burayı karıştırmayalım.

9 Beğeni

Bugün İberia çıkıyor. Sar abi oradan iki tane hemen. Yalnız Selçuk Abi siyah poşete koyabilir miyiz, Ats şoförleri görmesin :slight_smile:

6 Beğeni

Tam 49 şehir! :smiley: Evorayı daha önce unutmuşuz. Evoralılardan özür dileriz. Yurtdışına kaçtığımda özür ziyaretinde bulunucam xd

16 Beğeni

Haritaya baktımda zaragoza ve fransa arasında ciddi bir boşluk var gibi oraları nasıl yaptılar acaba.

2 Beğeni

Evet Andorra olmadığı için öyle maalesef

2 Beğeni

evet göze çarpan ciddi bir boşluk var, belki bazı dlc lerde olduğu gibi ileride ada getirmek yerine andorrayı yaparlar :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

İnşallah ama ben pek sanmıyorum yapacaklarını :slight_smile:

1 Beğeni
4 Beğeni

Burayı ilk keşfeden paylaşabilirse şahane olur :slight_smile:

13 Beğeni

Harbiden en iyi yerlerden birisi bulan paylaşabilirse çok iyi olur :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Son :five: saat :watch:

4 Beğeni

pusudayım resmen, saat geçmiyor bir türlü…

2 Beğeni

Tamam yeni dlc evet yeni grafik yeni bir heyecan evet. Keşke Türkiye dlc si de olsa . O da olacak inşallah :slight_smile:

1 Beğeni