ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

Bu akşam hangisini yapsam karar veremedim :flushed:

17 Beğeni

niye buna bu kadar güldüm :smile: :smile:

1 Beğeni

Yan tarafa @HasanOfke’nin yayınını açıp hem yayını izleyeceğim hem Iberia’da süreceğim :smile:

birazdan başlıcaz :smiley:
bana katlanmak zorundasınız
zuhaahah

11 Beğeni

Evet SCS yayına başladı şuan geri sayımda 4 dakika

images

şundan korkuyorum :frowning:

2 Beğeni

Ne sürprizi varmışki bu yayında,yine ne yapıyorlar :smile:

geçenlerde blogda yazmışlardı bir sürprizimiz olucak diye :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

Şimdi hatırladım Pavel’de yayın sonu düğmeye basıcak diyorlardı Pavel demek bu yüzden yok,düğmeyi hazırlıyor herhalde :laughing:

2 Beğeni

Hala gülüyorum aksahdas :smiley:

2 Beğeni

düşüsenize süpriz anadolu DLC si burası yıkılır

Hasanı simge durumuna küçültüp iberiada dolanıcam :smile: radyo spikeri gibi anlatsın dursun hasan dinleye dinleye gezeriz

1 Beğeni

Annie, kendini Olga Lopez olarak Iberia’ya bir yere koymuş. Dün İnstagram’dan da paylaşmıştı, size söylemedim ama :slight_smile:

3 Beğeni

Konuşması çok sempatik🙂

1 Beğeni

Scoop Dondurma kamyonlarını uzun zamandır trafikte görüyordum meğer Iberia’danmış :smiley:

ya şu ai araçlara daha çok çeşit gelse mesela şehir içi otobüs, kepçe vs gibi var mı oyunda onu da hiç görmedim ama bu tür şeyler güzel olurdu.

1 Beğeni

Pireneler var o sebeple. Dağ yolu beklerdim Andorra üzerinden.

1 Beğeni

Anladım dağ yolu süper olurdu gerçekten.

aslında şantiye alanlarında felan oluyor bazı inşaat şirket prefablarında ama trafikte evet olmuyor genelde gerçekte de pek olmuyor zaten lowbedlerle taşındığı için inşaattan inşaata :slightly_smiling_face: ama yol kenarlarında tabi kazı çalışması yapan excavatörler beckholoaderlar felan olsa fena olmaz

1 Beğeni

Sessiz bir şekilde yeşil perdenin önündeki 3 kişiyi izliyoruz sadece :smiley:

1 Beğeni