ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

ileride ibiza ve malloca adaları oyuna eklenir zaten fransa ve italyadaki gelir gibi asıl soru iber yarımdası gelmesiyle birlikte kuzey afrika sınırları da map eklendi. ispanyanın yada bir avrupa ülkesini afrikada bulunan toprağı Ceuta ve Melilla ayırıca Atlas okyanusunda bulunan Kanarya Adaları (ispanya) Azores ve Maderia Adaları (portekiz) slogan olarak atlas okyanus detaylı veya kıta aşırı topraklar olmalarına göndermeli yada ülkelerin gemicilik tarihlerine itafen ekstradan ucuz bir dlc olarak gelse çok güzel olur

Ve o yayında da bahsi gecen denizciler
‘‘Anıt Portekizli ünlü denizcilerin 15. ve 16. yüzyıllarda yaptıkları keşiflerin anısına dikilmiştir.’’

2 Beğeni

oralar gelmez ölçekten dolayı yolda sığmaz şehirde uğraştıklarına değmez sardinya gibi büyük olsalarda gelse ama yapmazlar gelirse balersa diye bir ada var mallorca felan orası gelirse, oda zor ama tek orası var büyüklük olarak pek ümit etmemek lazım

2 Beğeni

oyunda ana map baktığında gözükmeyen konumlardalar zaten ekonomik getiri olursa daha büyük tasarlanır o kısımlar sorun çozülür ve yaparlar zaten en az 3 4 yıl doğu avrupa kuzey avrupa yapıcaklar gibi kısaca daldık yine hayallere :grinning:

Ceuta ve Melilla için ben de aynı şeyleri düşünmüştüm zamanında evet ama ona bakarsak İspanya’ya gelmeden İngiltere’nin deniz aşırı çok farklı kıtalarda toprakları var hatta Avrupa kıtasına yakın toprakları da var veya Danimarka’nın deniz aşırı toprağı olan Grönland var , önemli olan Avrupa ana karasında bulunan bütün toprakların oyuna gelmesi gerekir örnek olarak Monaco , Andorra ,Faroe Adaları , İrlanda Cumhuriyeti , Kuzey İrlanda , İzlanda , Cebelitarık , Lihtenştayn , önemli bir ada ülkesi olan Malta , San Marino ve her ne kadar küçük de olsa Vatikan bile resmi bir şekilde oyunda olması gerekirdi sonuçta haritada Lüksemburg var ise bu ülkelerde yaşayan insanların bu ülkeleri oyunda görmek istemeleri haklarıdır.

2 Beğeni

ispanya ve portekizin bloglarda limanlarının yoğunluğundan , tarihsel misyonlarından ve denizcilik kültürnün mimariye etkisi falan gibi şeylerden bahsetmelerinden dolayı böyle bir şey yazdım o kültür neticesinde sahip oldukları adaları oyuna bir şekilde getirmeleri gerkiyor bence(dlc kafasında olursa baya iyi olur hem daha diğer dlclere göre ucuz olur alır oynarız tatlı tatlı hem yaptıklarına değer) yoksa oyna gelmesi gereken daha ekonomik boyutları ile çevresini etkilenyen yerler var zaten :grinning:

1 Beğeni

Evet haklısın ama ben daha hala Lüksemburg neden var eğer varsa diğer mikro Avrupa ülkeleri oyunda neden yok bunu gerçekten çok merak ediyorum :smiley: :smiley:

ölçek…

1 Beğeni

Oraya uçakla bile uzun suruyor Ets ye gelmez

Gelmemesinin sebebi oyunun otoyol temelli bir oyun olması.Olcek vs. olunca da yapmaya değer görülmüyor.
Ana yollar belli oyun üzerinde.Ama SCS eğer kamyon da çıkartsaydı oyuna tandem gibi yada başka çeşit kamyonlarla teslimat yapabilseydik mantıklı olabilirdi.
SCS nedense tır temelli yaptı bu oyunu.Adında Truck geçiyor ama tır temelli olması saçma.Ingilizler lorry derler misal tırlara yada semi trailer denilir. Truck isminin kapsamı geniş yani.SCS iste diyip geçmek lazım.

1 Beğeni

Keşke cebelitarık havalimanını ekleseler acaba var mı

image

Tırla aprona girer dururduk ama uçak indiğini düşünsenize iyi fps kasardı

2 Beğeni

:poop: Çekiliş yapıcaz. :poop: :poop: :poop: :poop: :poop:

18 Beğeni

@HasanOfke bu çekiliş ne zaman yapılacak

Bileydum böyle olacağini…

9 Beğeni

Iberian Peninsula: 582.000 km²
Texas: 696.000 km²

5 Beğeni

yarın akşam olsa keşke alsak, sürsek…

Yayınlardan gördüğüm kadarıyla bazı antrepolar güzel olmuş.Umarım bu anlayışı tüm haritaya yayarlar ve eski,işe yaramayan şirketleri de elden geçirirler artık.

2 Beğeni

yarın akşam bi de ücretsiz çıkarıyorlarmış dlc yi :smile:

2 Beğeni

Sonra bir ses duyarsın : Barış, kalk oğlum sabah oldu :smile:

2 Beğeni

umut fakirin ekmeğidir ne bileyim yarın en az 70 lik olacaz diye bir his var içimde.

1 Beğeni