ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

ilk 4 saniye

18 dolar değil euro olmasın o :slightly_smiling_face: rttbs de de 18 euro du türkiyede 8 euroya denk geliyordu, tl karşılığıda 48 tl di. bu fiyat konusunu kasmamak lazım artık alabilen alıcak ztn :slightly_smiling_face:

inşallah ucuz olur en büyük harita diyede fiyatını büyük yapmazlar umarım

1 Beğeni

@SiSL yayında da açıkladığı gibi terfi almış. Artık sadece Technical Artist ve özel bir rolü var. Tebrik ediyoruz.

24 Beğeni

Adım adım hedef Pavel olmak. Başarıların devamını diliyorum @SiSL Selçuk abi. Tebrikler. Ellerine, yüreğine sağlık. Koca yürekli adam.

3 Beğeni

Sevindik valla eline emeğine sağlık @SiSL

Porto şehrini de İstanbul’u inşa eden Rudas yapmış. Rudas reis resmen boğaz manzarasını yapamadığı için Porto üzerinden acısını çıkarmış. Öyle böyle değil Lizbon’a kadar oraya gelene kadar :slight_smile: Ancak sadece Porto’yu kendi yapmış diğer şehirleri yapanlara da işte hocalık yapıyor diyelim. Onun kontrolünde olması çok daha iyimiş. Porto en beğeneceğiniz şehirlerden olacak. Garaj yeri bile on numara tasarlanmış.
ATS ile eşitlendi. :slight_smile: Dalga geçemeyeceğiz pek…

10 Beğeni

Yahu arkadaş şu fiyat konusunu bitirin artık ne çok uzattınız ya önceki haritalara göre ucuz olmaz bir kere o kardeşim en az RTBS fiyatında pahalı olursa da 10 lira daha fazla olur bu kadar yani uzatmanın alemi yok çıktığında hemen de alırsın sonrada alırsın acelesi de yok. İndirimlerde yarı fiyatına alırım diyenler de boşuna indirim beklemesin en az 1,5 yıl yarı fiyatına düşmez bu.

3 Beğeni

birde 3-5 tl nin hesabını yapıyorlar ya :man_facepalming: zaten bu dlc yi alıcak kitle bekliyor hazırda en az 50 tl yi gözden çıkarıcaksın bu kadar basit yok 55 olucak yok 58 yok 60, nolmuş 55 olsa nolmuş 60 olsa alan alıcak zaten arkadaş boş muhabbet hakikaten

4 Beğeni

Bu DLC’ye 60 lira bile veririm kesinlikle fiyatını hakeden bir DLC 8 senede gelen en iyi DLC :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Keşke St.Petersburg’uda Rudas reise verselermiş geçen gittim gerçekten berbat yazık olmuş.

Iberiayı yanlışlıkla ats harita ekibi yapmış galiba :grin: :grin:

1 Beğeni

update gelmiş ets harita takımına :face_with_hand_over_mouth:

Colorado’dan güzel mi diyorsunuz yani :smirk:

Colorado’dan bile++ bence,manzara var büyüklük var kalite var emekte var süper bir DLC geliyor Selçuk Abinin dediği gibi en az 150 saat çıkmam bu DLC’den :smile: :smile:

2 Beğeni

Colorado şehir anlamında burada getirilenleri pek içermiyor. Daha küçük kasabalardan falan geçiyoruz. Texas bu anlamda Iberia ile daha çok benzeyebilir.
Keşke Colorado haritasını da direkt 1.40 ile oynayabilseydik :slight_smile:

14 Beğeni

Her beğeni sana gelsin @SiSL tebrikler abi

1 Beğeni

@SiSL Tebrik ederim. Allah kolaylık versin.

Coğrafi anlamda çok fazla çeşitlilik barındıran Andorra ülkesi , dik kayalıklarıyla meşhur Cebelitarık ülkesi ve İspanyanın Güney kısmında yer alan Fas’ın karşısında bulunan Tarifa kenti DLC’de mutlaka olması gereken yerlerdendi , SCS keşke buraları DLC’ye ekleseydi.

2 Beğeni

selamlar geleceği kesin olsa inşallah harika olur hayırlısı bakalım herkese iyi oyunlar