ETS 2 - Heart of Russia DLC [Ana Konu]

Biraz hayal gibi ama, ben Volga Nehri etrafındaki büyük şehirlerin de gelebileceğini düşünüyorum. Çünkü onları almazsak sadece Moskova ve Yaroslavl büyük şehirlermiş gibi duruyor ve çok eksik bi dlc olur gibi geliyor.
Ha eğer sadece Moskova ve çevresi gelirse daha ucuz bi dlc olabilir belki.
Evet gösterdiğim fotoğrafta alan çok büyük fakat yollar seyrek gibi zaten Volga’nın etrafının gelmesinde bi sakınca yok gibi :smiley:

1 Beğeni

Slovakya’yı atladın :smiley:

Valla helal olsun. Ben Kosice şehrini Polonya’nın bir şehri zannetmiştim. Hemen düzeltelim :smiley:

Gerçi Rusya’ya dediğin güzergahtan gitmek en az İtalya’ya, Fransa’nın güneyine ve İspanya-Portekiz’e Romanya-Macaristan-Avusturya güzergahı üzerinden gitmek kadar mantıksız…

Moskova ve ötesine!

10 Beğeni

Biliyorsunuzki bu güncelleme bize nasip oldu.Artık x-ray geçişlerimiz,daha detaylı sınır kapılarımız var.Baltık dlcsi çıkarkende böyle dendi.Belki Ruslarda artık detaylı sınır kapılarına kavuşurlar bu dlcyle.
Yinede ilk bize geldi.:smiley:

bu dlc sadece rusya genişlemesi olacaksa muhtemelen diğer dlclere oranla bu dlc şehirden daha çok yol ağlari üzerine olacaktir diye düşünüyorum… :slightly_smiling_face:

videonun 0,38 bölümünde beyaz arabanın arkasında köpek var daha önce gören oldu mu hiç
Steam-vid-0-39-dog
11b

Şuana kadar fotoğraflardan konumları belirlenenler bunlar

6 Beğeni

bu konum ile birlikte yeterli genişlikte olduğunu anlayabiliriz

2 Beğeni

köpekleri ben sınır kapılarından geçerken görüyordum

17 Beğeni

bence rusyanın tam gelmemesi ( haritanın batı rusyanını kuzeyi odaklı olması) iyi zaten hayvan gibi bir alanda oynayacaz oyunu. İleride ukrayna moldova belarus da gelecektir mutlaka ama ukrayna ve kısmen moldova için (çözüm yönü bu gibi bence) ve türkiye haritası gelecekse bunu bence bu şekilde planlıyabilirler hem rusyadaki oyuncu topluluğu rusyanın güneyinde oynanar hem türk oyunucu topluluğu kazanır ayrıca karadenizi de baltık denizi gibi değerlendirebilirler ( gemi seferleri falan)
Road to the Black Sea dlcde bulunan romanyda kostence limanı bulagaristandaki varna limaını vb. bu ülkelerin karadenize açılan kapısı ayrıca avrupa birliğininde asya pazarı ile bağlantı noktalarında bazıları şimdi arkadaşlar gürcistanın falan ne alaka diybilirsiniz ama son zamanlarda AB ile ilişkileri ikdisadi alanda baya geliişme kat ettiler ithalaat ve ihracatta etkileşimi çok fazla avrupa üllkeleri ile (ornek pasaportları AB de Schengen Bölgesi’ne girişte vize muafiyetinden yararlanabilmektedirler vb. gibi ornekler var) tabi önce Balkanların ve Kıbrısın gelmesi lazım (çünkü türkiyeyi tam anlamınyla oynayabilmek ve scs nin işine yaraması için ideal ortam oluşur boylece karadeniz ile birilikte akdenizdeki ve egedeki limanlar arasındada etkileşim artar ve bağlantı sağlanı böylece) daldık bi hayale kısaca :grinning: :grinning:

7 Beğeni

fark ettiniz mi bilmem ama heart of russia dlc kapak resminde bir tır yok bildiğiniz üzere her dlc nin kapak resminde bir tır olur fakat rusyanın ki yok :thinking: bu ne demek oluyor acaba bir sürpriz mi bekliyoruz? :smiley:

2 Beğeni

Iberia’nın da yoktu, sonradan Range T’yi eklediler.

2 Beğeni

bari bu dlcnin kapağına bi iveco koysunlar ne bi kapak resmi ne bi tuning pack ne bi yeni çekici iyice üvey evlat muamelesi yapılıyo ivecoya :smiley:

1 Beğeni

Bakarız belki bir s-way yada yeni tgx çıkar karşımıza🤓

@HasanOfke @23necmettin Kesin olarak gelmeyecek yerler için boşuna hayaller kurmayın bence
@YunuSS35 Yanlış hatırlamıyorsam Ekim ayında yapılmaya başlanan tırlar var ama model olarak ne gelecek şuan bilinmiyor.
Aslında bakarsanız oyuna yeni model tırın eklenmesi oyunu değiştirmez, bunun örneğini çok görüyoruz. 4 model tır eklendi fakat şuan adından söz eden yok, tabii bu kullanıcıya göre değişir elbette. Kullanıcı olarak oyunu gerçek anlamda geliştirecek ve zenginleştirecek birkaç fikir bulabiliriz hazır Selçuk Bey’de aramızdayken değil mi? Sürekli tır bekleyerek oyunu oynamak bence bu tam olarak gerçek anlamda oyunu oynamak olmuyor. Neyse bu konu çoook uzar, herkese iyi sohbetler :smiley:

2 Beğeni

Ekim ayında başlandığını nereden öğrendin??

1)Oyuna yeni model tırın eklenmesi oyunu değiştirir. Oyuncu yeni çıkan tır ile daha çok oynar. Ayrıca yeni çıkar tırlar trafiğe de eklendiyse oyundaki çeşitlilik artmış olur.
2)Yeni eklenen tırın oyunda ne gibi bir değişiklik yaratmasını bekliyorsun cidden merak ediyorum. Denizde yüzen veya uçan bi tır mı olsun ki oyunu değiştirsin?
3)ATS’ye 4 model tır eklendi forumdaki Screenshots konusuna bakarsan %80 en son eklenen 4 tırı kullanıyor.
4)4 tır eklendikten sonra oyuncuların ne gibi bi söz etmesi gerekiyor? Tırlar çıktı çok güzel herkes oynuyor hatta fotoğraflarını paylaşıyorlar.
5)Sürekli tır bekliyoruz çünkü markalar 6-10 yıl aralığında yeni model çıkarıyorlar. Ama SCS tırları ilk çıktığından ortalama 2-3 sene sonra getirdiği için etkisi azalıyor. Hali hazırda piyasada olan ve oyunda olmayan son modeller:
-Iveco S-Way (2019)
-Mercedes Benz Actros MP 5 (2019)
-Man TGX (2020)
-Volvo FH (2021)
6)Kullanıcı olarak oyunu gerçek anlamda geliştirecek ve zenginleştirecek birçok fikir var elbet. SCS’de oyun motoru ve teknik altyapısı yettiği sürece yapmaya çalışıyor.
7)Oyuncu sürekli tır bekliyor çünkü oyunda en son model 3 tane tır var (DAF, Scania, Renault). Oyunun ana amacı tır sürmek ama yeni tırdan çok oyunu değiştirecek şeylerden bahsediyorsun.
8)Nedir yani bu yeni gelecek tırlara alerjiniz anlamıyorum. Sanki yeni tır modeli oyuna gelecek yeniliklere engel oluyormuşçasına “Yeni tır gelmesin yeni özellikler oyuna eklensin.”
9)Son sözüm de kendini bu forumda SCS’yi anasından babasından daha çok seven tiplere;
Bu yazdıklarımın hepsi @Hercules 'e cevaben yazılmıştır. Konuyu saçma sapan yerlere çekecek olan tipler de bi zahmet forumun huzuru açısından burada benle sidik yarışına girmesinler.

15 Beğeni

scs nin satış politikaları arasında en büyük paya sahip harita dlcleri her yıl oyunun kendi satış ücreti kadar para kazanıyorlar bu sistemden o kadar kolay vazgeçmezler ileride avrupa etkileşimli ülkelerlede gelecektir (rusya avrupası rusyanın toplamının sadece %25i ve rusya avrupasının güney ksımının gelmemesi yukarıda bence yazdığım senaryoyu güçlediren ibarelerden sadece 1i (hem ukrayna ve moldova hemde türkiyenin karadeniz kıyısı şehirleri (samsun (liman ile etkileşimli AB ulaştırma fonunda katkısı ile yapılan samsun- sivas demiryolu) trabzon(iranın avrupaya ticaretinde önemli bir noktaya sahip) yeni yapılacak filyos limanı(türkiyenin en büyük doğal gaz rezervinin üretileceği liman olaması) vb.) romanya( kostence limanı (romanyanın en büyük limanın)) ve bulgaristanın limanları oynamayı güçlendirecek materyeller sağalar) çünkü oyun zaten ülkeler şehirler yollar (o bölgenin ekonomik yapısı ve etkileşime bağlı tasarlanıyor ve yansıtılıyor) Avrupa ile ekonomik ortaklıklarda hem ülkenin (örnek: son günlerde olan Türkiye ile İngiltere serbest ticaret anlaşması gibi mesala ) popileritesini artırıyor ve oyuan eklenmesi için oyun yapımcılarına info sağıyor o yüzden bir gün gelecektir.