ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

Çıkış önceliği kuzey iskandinav ile yer mi değiştirdi şimdi ?

1 Beğeni

zaten öyleydi. kuzey iskandinavya devasa bir alan olduğu için daha küçük olan yunanistanı ön sıraya aldıklarını söylediler diye hatırlıyorum. pavel direkt kendisi demişti.

3 Beğeni

Ön prodüksiyonun genellikle fiili üretimden neredeyse bir yıl önce sürdüğü geleneksel zaman çizelgesinin aksine, Yunanistan daha hızlı bir ön prodüksiyon aşamasını benimseyerek işleri değiştiriyor. Bu, geliştirme sürecini hız ve heyecanla doldurur.

Blogta yazılana göre öyle gözüküyor.

3 Beğeni

nice greek video :greece: :greece:

bu espriyi yapmasam ayıptı :disguised_face:

22 Beğeni

Bilgiler için teşekkürler haberim yoktu. Yapılan çıkış değişikliği iyi güzel olmuş.

2 Beğeni

yunanistanın mayısta çıkması

1 Beğeni

blogdan anlaşıldığı üzere bazı adalar olucak sanırım, birde 14 şehir denmiş, çok uzun süreceğini sanmıyorum bu dlc’nin ağustos? temmuz? belki

2 Beğeni

Tam yazı →

Yunanistan’ın nefes kesici güzelliğine hazır olun, çünkü DLC sadece Yunanistan’ın iç kesimlerinin büyüleyici manzaralarını ortaya çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda kamyoncuları keşfedilmeyi bekleyen yaklaşık 14 şehrin bulunduğu bazı adaların cazibesini keşfetmeye davet ediyor.

8 Beğeni

14 şehir olduğunu yeni gördüm. dlc çıkmadan önce google mapsten potansiyel olarak çıkabilecek şehirleri saydığımda ben de 14 şehir saymıştım… şaşırdım.

dedeağaç, gümülcine, kavala, selanik, serez, larissa, volos, yanya, kozani, atina, patras, kandiye, tırhala, ? çıkacağı zaman bakacağım kaçını tutturdum :sweat_smile:

1 Beğeni

Konu başlığı güncellenmiştir.

:greece:ETS 2 Yunanistan DLC’si resmen duyuruldu. Kapakta Rio–Antirrio Köprüsü yer alıyor. Yaklaşık 14 şehir ve bazı adalar bulunacak.

:point_right:

https://www.simulasyonturk.com/ets-2-yunanistan-dlcsinden-ilk-teaser-video-geldi/

Komşu geldi peki ya biz🇹🇷?

ets-2-greece-dlc-teaser-cover

8 Beğeni

Evet arkadaşlar dlc çıkınca şehre baskın yapıyoruz hadlerini bildiriyoruz baklavamızı, dönerimizi çalmak neymiş görsünler :tr: :wolf: :wolf:

2 Beğeni

Şehir sayısı daha az west balkans’a göre, fiyatta değişiklik olur mu?

20 kasımdan sonra çıkacağı için daha pahalı olma ihtimali var

1 Beğeni

hiçbir değişiklik olmaz standart fiyat devam :smiley:

3 Beğeni
  • yunanistan dlc tahmıni ne zaman çıkar ?
  • mayıs 2024
  • temmuz
  • yıl sonu
  • hiç cıkmasın türkiye dlc cıksın :slight_smile:

0 oylayanlar

Bu arada 49 sayısının büyük gizemi ortaya çıktı. Muhtemelen 1.49 çıktıktan sonra İpsala sınır kapısı eklenecek.

4 Beğeni

Dlc çıktığı gün siteyi kısa süreli kapatalım bence :smile:

7 Beğeni

:upside_down_face:

3 Beğeni