ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

sakız adasına gitmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

GİTME GİTME GİTME

12 Beğeni

şaka gibi valla ya dibimizdeki adaları nasıl kaybettik biz??

3 Beğeni

ağlayacaktım gözümden yaş geldi camileri vs. görüyorum :d midilli harika olmuş ama en iyi ada midilli şu an :smiley:
sakız adası ve rodos videosnu da çektim. önce ilk videoyu kesip biçip yayınlamaya çalışıcam.

ya çok hoş ama arkadaşlar oyun deneyimi aynı siz modlar ve müziklerle veya multiplayer’da daha iyi keşfedebilirsiniz. çok güzel noktalar da var tamam manastırı, kilisesi, limanı, tarihi yerleri ama bildiğimiz ets 2 olduğunu unutmayalım. çok güzel ortamlar tasarlanırken açık dünya gibi haritası varken siz sadece TIRsınız. :smiley:

x.com tweet

9 Beğeni

Neden sakız çiğnenmiyor mu?

Scs yakın zamanda yapmayacaksa -ki öyle görünüyor- Promods’un İzmir’i bir an evvel yapmasını bekliyorum.

İlk video montajı bitiyor. O yüklenirken ikincisini de hemen yaparım çünkü zaten sakız ve rodos kısa oldu. Kese kese hızlandırarak hallediyorum. Sesim dünkü videoya göre daha iyi çıkacka çünkü mikrofondaki tüm ayarları aktif ettim.
İlk video uzunluğu 29 dk civarı bazı yolları mecbur koydum var mıdır yok mudur diye merak edenlere atlatabilirsiniz.

6 Beğeni

dlcye böyle girmek dsfdsfds
ama ne fayda

2 Beğeni

kapak hazırlayıp yayınlıcam diğer vidoeyu da renderlıyorum onu da yükleyeceğim.
kapakta otelde mi çekeyim bilemedim ama en iyisi midilli iskele

9 Beğeni

umarız senin de bahsettiğin gibi şu güzel yerleri 7 dolar gibi bir fiyatla gezebiliriz. tamam işçilik sağlam bunu iyi yapıyorlar ama ana karada hepi topu 9 tane şehir var yolların da %80’i otoban. az şehir kontenjanından uygun bir fiyatla çıkarsa anında alır gezeriz, 9’dan çıksa da alacağız muhtemelen ama niye 2 dolarımız cebimizde kalmasın?

3 Beğeni

2 dolarını kanala bağışla devlet kazansın :smiley:

1 Beğeni

Muhtemelen West Balkans’da olduğu gibi Balkan paketinin içine koyarlar. Bir miktar indirimli olur.

3 Beğeni
7 Beğeni

Kefalonya’ya mutlaka gidin.
Bana bu kadar yeter daha da girmem. :slight_smile:

11 Beğeni

Yayına otelin olduğu yerde denk geldim hemen kapadım adamlar güzel yapmış, önceden görmek istemiyorum ,umarım diğer dlcler var diye ek indirim paketi gelir.

yalnız scs şeritle kapalı olan yolları açma seçeneği geçirmeli veya o şreitleri biraz daha geriye koymalı güzel fotoğraf çekilecek yerler var girilmiyor.

1 Beğeni

Bu dlc ile gelen yükler var mı?

var örnek olarak pamuk toplama makinesi vb. birkaç ilişkili ekipman var. öyle çok fark yaratacak bir şey yok.

O zaman yükler yine sınıfta kaldı. Gelecekte de görünmüyor şimdilik.

oyunda yeterince yük var bence artık korkunç bir çeşitliliğe ulaştı ama sonuçta yine öne çıkan yükleri taşıyoruz.

yani aslında topluluk farklı yükler istiyor çeşitliliğin artmasını istiyor mesela boş paletleri sadece kapalı dorselerle taşıyoruz ama sal dorseler ile de taşınabilir hep aynı şeyleri taşımak insanın canını sıkıyor

5 Beğeni

Tarım ve orman yük paketleri Euro Truck Simulator 2’ye uyarlanmalı ilk başta.

5 Beğeni

yayında hepsini tüketmek hoş olmadı ya :confused: şu an canım çekti.