ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

Amma komplo teorisi dönmüş, altı üstü komşuyu yaptılar onların adaları bizim taraftanda gözüküyor. Adalara giderseniz de Türkiye gözüküyor adam boş mu bıraksın?

8 Beğeni

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama dlc fragmanında hiç Volvo göremedim.

FH4 yenilenmesi çıkmadan önce uzun bir süredir volvo fotoğraflarda da yoktu diye hatırlıyorum belki o sıralar bu video çekilmiş olabilir

geçen eylül ayında arkansas dlc’si perşembe günü gelmiş. tabii sonraki hafta pazartesi günü yayınlanmıştı. greece için çarşamba günü.

Key şimdi geldi. Yatacaktım ama girmeden size bi harita görseli atayım.
Ambargo yok.
Yarın ilk iş iki ayrı video çıkarmak olacak.

İlk video;
İpsala>Kavala>Feribot ile Midilli Adası(Resort Hotel’e bakarız)>Sakız Adası olur.

İkinci videoda bilemiyorum. Planda Selanik’ten Atina’ya gitmek olsa da Patra tarafındaki köprüyü göstermek için yarımadaya atlayabilirim.

sanırım build sorunlu dlc görünmüyor ve bağlanmıyor. yarın bakarız.

14 Beğeni

https://maps.app.goo.gl/oYpk5WRYm3uhtAP5A
Yok mu burası :smiley:

O kısımlar şu an mevcut ama direkt kavalaya çıkıyorduk güncelleme ile gelmişti
Yarın sabah düzeldiğindd bkarız

Yunanistan’da mülteciler dorselere bindiği için Türk tırları her yerde duramıyormuş. Bu park mola verdikleri yerlerden biri.

Sapes yolunu eklememişler, Kipi’den sonra direkt Gümülcine doğu kavşağına atıyor

öğlenden sonra durum düzeltilir herhalde şu an haritayı göremiyoruz ama yüklü :smiley:

volvo çirkin duruyor vallah yenisine gelene kadar daf ile devam.

güncelleme geldi :smiley: giriyorum.

4 Beğeni

artemia oteller zinciri her yerde oraya damat olsak yaşarız

15 Beğeni

Edirne’den Midilli’ye koyun yünü taşınacak. Bizim Trakya’dan adalara iş çıkıyor. Gezmelik alınır. :smiley: Otobüs için Greece DLC’si harika bir yer oldu ama SCS’de kafa olmadığı için kullanamıyor. :melting_face:

14 Beğeni

trailer ında gördüğüm kadarıyla tek şeritli yollar yine manzaralı güzeldi tabi oralara gidersen oyunda senin yayında ya da videolarında keyifle izlerim.

2 Beğeni

Chios - İzmir seferini ne zaman yapabileceğiz acaba? İnsanın içi gidiyor.

aşırı boş duruyor ana kara ya, sanki isteseler aralara baya bağlantı yolu eklerdi gibi

önceki dlc ler gibi para isterlerse alınmaz boş bir dlc olmuş :frowning:

Haritacılar imkan varsa yapar belki.

midilli harika olmuş. :smiley: sakız adasına gdidecek vakit kalmadı. kavala-midilli yaptım. en son otele geldim. her yer bize benziyor ya da biz miyiz? :smiley: bizim topraklarımız…

4 Beğeni

Valla ne kadar olursa olsun çıkar çıkmaz alacağım.

SPOLER

14 Beğeni