ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

Türk gemilerine taş atılan kanal.
Anlaşılan Mora yarımadasında birkaç şehir olacak Patras başta olmak üzere.Patrastaki köprüyü de anakaraya geçiş için eklerler.

@Sami_Can_Celebi Dediğin köprü DLC’nin kapağındaki köprü.

1 Beğeni
8 Beğeni

Kaplumbağalar umarım bizim Caretta Caretta’lar değillerdir komsi. Bu arada Tırsan dorseyi görüyorum.

Fallow Kargo Türk şirketi miydi?

6 Beğeni

sözde hızlı biteceği öngörülüyordu :rofl: 1 sene oldu west balkans çıkalı, bakalım kasım aralıkta çıkarsa iyi :laughing:

2 Beğeni

evet, istanbulda bir şirketi var oyunda.

1 Beğeni

Tahmini Kasımda mı çıkar?

19 tane blog yazısı var birkaçını atlasa bile kasım ayında artık kesinlikle çıkmayacak. yayında oynanacak vs. oo dünya kadar şey var. 2025 ilk çeyreğe ertelendiyse yazık. :frowning: son blog ile birlikte daha dolu yerler görüyoruz.

3 Beğeni

geç oldu ama ekledim. bazı endüstrilerde türkiye’den bilgi ekledim. dayanamıyorum kıskançlık var.

++ scs artık farklı özel noktalara kargo teslimatı getiriyor. yani normal depolar dışında da spesifik yerlerden iş alabileceğiz.

11 Beğeni
1 Beğeni

Yeni şirketletin logoları.
https://imgur.com/a/9VRHuMI

1 Beğeni

iyi bari balkanikitraki diye şirket yok

8 Beğeni

Buna şükür düşünsene en azından TM Constantinople diye şirketleri yok.

derinler ona müsade eder mi sence :stuck_out_tongue: burası amatör bir stüdyo değil. :smiley:

1 Beğeni

Derin SCS Lobisinde bulunan değerli büyüklerime çok teşekkür ederim. :joy:

son blog yazısı

4 Beğeni

Vee DLC başarımları eklenmiş. 1.53 tamamlanıp güncelleme gelince, kasım sonu en geç aralık başı gibi DLC’yi göreceğiz diye düşünüyorum.

11 Beğeni

eklenmiş ama 19 blog gözüküyor hala :face_with_peeking_eye: yıl bitmeden çıkar umarım

Doğrusu o konu benimde kafamı karıştırdı ama SCS’nin başarımlarını ekleyip de aylar sonra çıkardığı içerik bu zamana kadar görmedim, olursa da ilk olmuş olur. Biz ümidimizi kaybetmeyelim bu yıl bitmeden çıkar temennisine devam. :smiley:

A. P. 101 Gaming Youtube sayfasında 13 tane kaldığı gözüküyor.
Bekleyip göreceğiz.