https://x.com/bosunatiklama/status/1833555617073561672
ipsala sınır kapısında bir olay
https://x.com/bosunatiklama/status/1833555617073561672
ipsala sınır kapısında bir olay
Nereyi yapsalar olay çıkıyor valla west balkans çıkmadan önce sırbistan kosova gerilimi olmuştu bakalım nordic horizons öncesi de böyle bir şey olacak mı
Rusya DLC sırf savaş diye askıya alındı. Ama İsrail’i destekleyen ABD’ye racon kesemiyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. SCS’nin ironisiyle rezilliğini seveyim ben.
Sadece SCS değil tüm Avrupa’nın genel ikiyüzlülüğü bu.
Türkiye DLC’si söz konusu iken hala Rusya için şöyle böyle oldu, çıkmadı muhabbeti baydı artık bize ne gerçekten ne halleri varsa görsünler. Tek dert edeceğimiz şey Anadolu genişlemesidir.
Artık şüpheleniyorum kesin bize bilerek yapıyorlar
Bu ihtimal ne kadar var ve sınırları belli mi?
Anadolu DLC öyle yada böyle olacak. Oyunda aşağıda bulunan yerlerden Anadolu’da sayısız ve bir o kadar güzel yer var. Oyuna gelen en güzel bölgelerden biri ve SCS Software’nin en çok sattığı DLC’lerden biri olur.
3 tarafı denizlerle çevrili çoğu medeniyetin yaşadığı sayısız yapının bulunduğu ve sonsuz manzaraya sahip bir ülkeyi yapmamak saçmalık olur. Hem bu kadar türk oyuncusu varken böyle bi dlc den iyi para kaldırabilir.
Ben nedense ümitsizim bu konuda herşey gelir türkiye gelmez usta, isteselerdi eğer zamanında avrupa bölgesini ekledikleri gün tamamı gelebilirdi ama olmadı maalesef.
avrupa dururken anadoluya geçemezlerdi yani rttbs ile gelmemesi hem normal hem beklenen bir şeydi. diğer bir sebebi dlc’nin çıkış zamanını geciktirmemek. türkiyenin kalanı rttbs ile gelseydi en az 7-8 ay daha geç çıkardı. ilerleyen senelerde gelmemesi için hiçbir sebep yok ama bunları greece başlığında konuşmaya gerek yok.
Bence sırada İrlanda var.Yunanistan açıklanana kadar İrlanda dlc olarak gelmez diyordum ama muhtemelen Nordic Horizonsdan sonraki paket İrlanda olacak.Zaman olarakda tutarlı.O zamana kadar bir aksilik olmazsa ingilterinin rebuildı başlamış olur.
Putin Abimiz sayesinde Beyaz Rusya ve ukraynayı eliyoruz zaten.Geriye biz kalıyoruz.
Bizim en azında Ankaraya kadar gelen bir paketimiz olurda nasıl yapılır bilemiyorum.
En büyük sorun Oyunda şuanda İstanbul Boğazı yok.Yani teoride Avrupa kıtasındayiz yada onlarda Asya kıtasında oluyor.
Yunanistanın adaları yüzünden yine ölçek olarakta sıkışıyoruz.Bu ölçek sorunu yüzünden çıkan harita
Nasıl olur?
Birader Almanya rework kaç sene sürdü ben sayamadım. O kadar kolay değil. Ayrıca Britanya’dan önce Avrupa anakarasındaki basemap yenilemesi tamamlanması gerekiyor. Çek Cumhuriyeti ve Macaristan’ın bir bölümünün olduğu kısımlar.
Açıkçası gerçekten bahsetmek gerekirse yenilemeler çok daha hızlı çıkabilir. Çok daha hızlı düzeltilebilir. Tabii bu indie kafasıyla sabah akşam çalışan ve prosedürü takmayan küçük takımlar için geçerlidir. O işin uzun sürede gelmesi yapımının aşırı zor ve uzun sürmesinden kaynaklı değil. 300’e varan çalışan sayısı ile büyük bir şirket olunca maalesef modding kafasıyla ve indie kafasıyla veya gencim ben sabah akşam PC’de takılır yaparım düşüncesiyle olmuyor. Bir şikayetim yok. Hollanda sonrasında İngiltere de en önemli müşterilerden haliyle seviye daha da yükselecektir. Going East yenilemesi 2026 sonrasına kalacak gibi duruyor. Tabii SCS yeni çalışanları almaya devam edeceği için bu insanlara eğitim amaçlı böyle yerleri elden geçirme imkanı verecek. Going East devasa bir yer. Kendi ülkelerinden başlamaları eğlenceli olurdu. Hatta kendi ofislerini bile ne yapıp edip koymaları lazım.
Bu benim tahminim zaten.SCSnin hareketleri tahmin edilemez biliyorsunuz.Volvo desem Herkez anlayacaktır.
Almanya bu arada hala bitmedi.Bir sonraki güncellemede şehirleri bitecek ama tek şeritli yolları hala makyajlı duruyor.Yenilenip yenilenmeyecekleri meçhul.
Volvo demişken SCS iyi gündem dağıttı bu hafta. Herkes volvoyu soruyordu şimdi kimse kalmadı.
bunlar oyunun başında şehirleri rastgele yapmasaydılar bu yenilemeler bu kadar zaman almazdı diye düşünüyorum şehirlerin yenilenmeden öncesine bakıyoruz bir de yenilenmeden sonrasına arada dağlar kadar fark var
Oyunun başında ekip sayısı azdı. Personel tecrübesi bu kadar değildi. Bütçe daha azdı.
Bütçe artmaya başlayınca ekip sayısı arttı. Ekip sayısı artınca ve zaman geçtikçe personel tecrübesi artmaya başladı. Ve sonunda işler daha iyi çıkmaya başladı.
Teknolojinin gelişimini de unutmamak lazım.